Toc și Copil , „bombardați” de Ionuț Popa

05 Jun. 2009, 13:58 Campionat
Toc și Copil**,

Tehnicianul este total nemulțumit de atitudinea celor și chiar dacă ultimele două meciuri sunt fără o miză reală, nu are de gând să le mai ofere locuri în primul 11. În schimb, sâmbătă, Polgar și Gornic vor fi titulari.
UTA va aborda întâlnirea de sâmbătă, ora 11, cu Dacia Mioveni într-o formulă întinerită, meciul fiind o ocazie potrivită pentru ca tehnicienii să ofere unor tineri ocazia de-a evolua din primul minut. Cu toate acestea, jucători precum Toc sau Copil au toate șansele să rămână în afara schemei, Ionuț Popa fiind total nemulțumit de atitudinea lor în joc, în antrenamente, dar și în general.

 


„Toc nu mai există pentru mine”

 

„Toc nu mai există pentru mine, până când nu observ o schimbare radicală în atitudinea lui. Pur și simplu nu mă mai interesează acest jucător până în momentul în care nu-și revine, dacă își revine. Din partea mea, în acest moment, cei de la Atletico și-l pot lua înapoi, pentru că nu merită să joace la UTA. Cu o asemenea atitudine, cu un comportament total nepotrivit, cu lipsă de respect nu se poate face fotbal de performanță”, a declarat Ionuț Popa.

 

„Copil? Dă o pasă bună, apoi și-o admiră jumătate de oră”

 

Nici Dumitru Copil nu se află în grațiile antrenorului, juniorul având șanse reale să rămână pe bancă la meciul de sâmbătă, cu Dacia Mioveni, chiar dacă Adrian Drida va lipsi, fiind suspendat și în ciuda faptului că suporterii și-l doresc în echipă. „Cred că mai bine improvizez ceva în linia de mijloc, decât să joace Copil. Să joace pentru ce? El e plictisit de viață, observ că-l interesează prea puțin fotbalul, nu găsește resurse pentru a se motiva, nu trage deloc de el, n-am idee ce vrea de la viață. Am tot încercat, dar el e la fel de plictisit. Dă o pasă bună, apoi stă jumătate de oră să și-o admire”, a completat principalul Bătrânei Doamne, care a precizat că se mai gândește dacă Dumitru Copil se va număra printre primii 11 la meciul cu Dacia Mioveni. 

 

Popa, mulțumit de Polgar, Gornic, Țucudean și Bujor

 

În schimb, Popa i-a lăudat pe George Țucudean și Cătălin Bujor, juniori „care-și văd de treabă și demonstrează de fiecare dată când au ocazia că-și doresc să progreseze și să profite de șansele lor”. De asemenea, Norbert Polgar și Andrei Gornic au reușit să intre, pe moment cel puțin, în grațiile tehnicianului, care îi va titulariza în partida de sâmbătă dimineață.
Cei doi nu vor evolua pe posturile obișnuite, la mijlocul terenului, ci în linia de apărare, Polgar pe flancul drept, iar Gornic pe cel stâng. Polgar va beneficia de pedeapsa aplicată de staff-ul tehnic lui Toc, iar Gornic are șansa să profite de suspendarea lui Pașcovici și accidentarea lui Văsâie. În rest, Pascariu și Pocuca își vor păstra locurile în zona centrală a defensivei, astfel că „apărarea” UTA-ei va avea sâmbătă o medie de vârstă de 20 de ani și câteva luni.

Variante pentru linia de mijloc

Pentru zona mediană, la meciul de sâmbătă, intră în calcule Leucuța, Nădăban, Lee, Mutulescu, Copil, Ghindaru și Fritea, însă alegerea n-a fost încă făcută. Posibil ca tehnicienii să mizeze pe un sistem cu cinci mijlocași, dintre care două extreme, probabil Leucuța și Ghindaru, dar nu este exclusă utilizarea unui vârf retras, gen Dumitru Mitu. „Chiar nu știu încă. Dacă Dumitru Copil m-ar fi convins în aceste zile că merită cu adevărat să joace, era clară și linia de mijloc, dar așa sunt încă pe gânduri”, a completat Ionuț Popa.

 

Articol scris de Sebastian Șiclovan
 

05 Jun. 2009, 13:58 Campionat
Pe aceeași temă