„Țin pe toată lumea în joc de glezne”

07 May. 2009, 14:36 Campionat

Florin Motroc, antrenorul principal al „studenților” era mulțumit la finalul meciului cu Delta Tulcea de jocul prestat de fotbaliștii pe care îi pregătește. Tehnicianul crede în valoarea lotului pe care îl are la dispoziție și că locul ocupat în clasament e total nemeritat.

 

„Echipa a demonstrat încă o dată ceea ce am spus prima oară când am venit, că are valoare, are forță. Părerea mea că locul ocupat e total nemeritat. Băieții au dovedit azi că au valoare și că atunci când tratezi serios jocul ăsta care se numește fotbal el te răsplătește”, a spus antrenorul, aflat la cea de-a treia victorie cu „Gașca Nebună” în cele șapte meciuri disputate sub comanda sa.

 

De la preluarea echipei, Florin Motroc a folosit o serie de jucători de la echipa a doua a clubului din Regie, dorind să aducă o schimbare de atitudine în cadrul lotului.

 

„Urmăresc, în primul rând, dorința jucătorilor, pentru că aici s-a pierdut mult, la atitudine. Faptul că le dau credit la toți, înseamnă că țin pe toată lumea în joc de glezne. Cât voi fi eu la echipă toți vor avea o șansă. Fotbalul când îi dai te răsplătește, când nu-i dai stai pe margine, vine altul care dă”, a rezumat Motroc.

 

Nefiind implicați nici în lupta pentru promovare, nici în cea de la retrogradare, alb-negrii și-au fixat ca obiectiv îmbunătățirea jocului și obținerea cât mai multor victorii în partidele pe care le mai au de disputat, prima dintre ele fiind cea de la Chiajna de duminică.


„Din punctul meu de vedere, unde am fost cu echipa am fost să câștig. Echipa asta, la jucătorii pe care îi are în componența ei, oriunde merge, merge cu pretenția să câștige. Merg să joc, am o echipă care, atunci când joacă la adevărata valoare, poate să câștige oriunde”, a precizat antrenorul Sportului Studențesc.

07 May. 2009, 14:36 Campionat
Pe aceeași temă