Timișoara o bagă în corzi pe Gloria Buzău!

18 Aug. 2009, 16:06 Campionat
Timișoara o bagă în corzi pe Gloria Buzău!

Situația Gloriei Buzău devine din ce în ce mai grea pe zi ce trece. Informațiile care au transpirat dinspre tabăra buzoienilor, în ultimele 12 ore, "mustesc" de optimism, surse apropiate echipei susținând că se va rezolva problema datoriilor față de jucători până la termenul acordat de FRF, adică în această noapte la orele 24. Ce nu știu buzoienii este că viitorul le rezervă o nouă lovitură grea pentru "punga" clubului și așa goală.

 

Despre ce e vorba? Se pare că jucătorii care au fost împrumutați de la Timișoara în returul campionatului trecut ar fi trebuit să fie plătiți tot de Gloria. Cum mare parte dintre aceștia nu și-au mai primit banii de câteva luni, grupul Timișoara va depune în zilele următoare o serie de memorii la comisiile federației pentru a-și recupera salariile restante. Conform unor surse, suma în discuție se ridică la circa 200.000 euro!

 

Dacă aceste informații sunt corecte, atunci problema cu grupul "Timișoara" ar putea fi ultimul cui bătut în coșciugul Gloriei Buzău. Surse sigure au confirmat că, până ieri, datoriile totale buzoienilor se ridicau la circa 300.000 euro. Astfel, datoriile către foștii jucători însumau circa 80-90.000 de euro, cele față de Fisc circa 2 milioane lei (noi), în timp ce baremurile restante din sezonul trecut al Ligii I valorau în jur de 175.000 lei. Pentru a putea fi programată în sezonul actual al Ligii a II-a, formația din Crâng are termen până la miezul nopții să vireze banii pentru baremuri și să aducă dovada achitării sau reeșalonării datoriilor față de foștii jucători.

 

În caz contrar, la primele ore ale dimineții, FRF va anunța excluderea Gloriei Buzău din cel de-al doilea eșalon. Consecințele directe ale unei astfel de decizii vor fi readucerea Otopeniului în seria I și revenirea retrogradatei FCM Târgoviște în Liga a II-a.

 

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

18 Aug. 2009, 16:06 Campionat
Pe aceeași temă