Tensiune la Farul după înfrângerea cu Unirea: „Au fost morți și neîngropați”

Marius ANGHEL 10 Oct. 2013, 18:03 Campionat
Tensiune la Farul după înfrângerea cu Unirea:**

FC Farul a pierdut cu 0-2 (St. Stan 30, Jianu 57) meciul de ieri, din deplasare, cu Unirea Slobozia, contând pentru etapa a șaptea a Ligii a 2-a.

Din minutul 73, „marinarii” au jucat în zece jucători, după ce Silvășan nu a mai putut continua meciul, în urma unei accidentări, iar toate schimbările fuseseră efectuate.

„Din păcate, n-am mai repetat jocul bun de sâmbătă, cu CSMS Iași. N-am mai avut aceeași agresivitate, am fost foarte lenți la construcție, cu multe preluări și cu circulație lentă a balonului. Unirea Slobozia a fost mai motivată decât noi. A fost cel mai slab joc al nostru de până acum din acest campionat. Disputa a fost o copie a partidei Farul – Iași, cu noi din păcate în postura ieșenilor”, a declarat Ion Răuță.

Înfrângerea l-a înfuriat însă pe Giani Nedelcu, patronul Farului, care l-a criticat din nou pe antrenorul constănțenilor, după ce o făcuse și la finele partidei pierdute cu FC Clinceni. „Ai noștri au fost morți și neîngropați. N-au pregătire fizică. Ion Răuță se vaită peste tot că nu sunt condiții la echipă, ceea ce nu e așa, dar nu e în stare să motiveze echipa. Am asigurat vitamine, mâncare, cazare la hoteluri de 3 și 4 stele, ieri (n.n. – marți) și-au primit banii și au patru ședințe de recuperare pe săptămână. Condiții ca la o echipă de top de Liga a 2-a. Antrenorul e mereu supărat însă și se plânge la galerie. Are probleme în a alcătui echipa când lipsește un jucător, iar ca să o dreagă face apoi două schimbări. Starea aceasta o transmite și echipei. Jucătorii sunt mereu cu capul în jos, la antrenamente vin ca la înmormântare. Păcat de achizițiile pe care le-am făcut”, a declarat Giani Nedelcu.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 10 Oct. 2013, 18:03 Campionat
Pe aceeași temă