Tatarciuc: „Cred că acum Dumnezeu a fost cu noi”

Marius ANGHEL 10 Nov. 2014, 18:51 Campionat
Tatarciuc:**

Unirea Tărlungeni a scos un punct prețios în jocul cu FC Olt Slatina, scor 1-1, reușind astfel să se mențină pe loc de play-off. Brașovenii au egalat la una dintre puținele faze pe care le-au avut, în timp ce slătinenii au irosit ocazii importante de a se desprinde pe tabelă.

Având în vedere suspendarea tehnicianului Daniel Bona, după joc, declarații a oferit unul dintre jucătorii de rezervă, fundașul Vasile Tatarciuc. „Trebuie să felicit echipa noastră și pe cea gazdă, care este o echipă foarte bună. Noi veneam după un rezultat mai puțin reușit, sperăm ca în următorul meci să câștigăm sau să scoatem cel puțin un punct. Fiecare punct contează în acest campionat. Este foarte important că nu am pierdut. Săptămâna trecută am pierdut la ultima fază, cred că acum Dumnezeu a fost cu noi. Contează absența antrenorilor de pe bancă, le dă altă încredere, dar sunt profesioniști și trebuie să joace până la capăt”, a declarat, pentru Gazeta nouă, jucătorul grupării Unirea Tărlungeni, Vasile Tatarciuc, după remiza înregistrată în final de joc cu FC Olt Slatina.

Bona: „Un punct mare pentru noi”

„Am făcut o primă repriză urâtă, poate cea mai slabă din campionat, în care am avut o singură ocazie mai periculoasă, cea a lui Liviu Niculaie care a șutat din unghi din careu, dar balonul a trecut pe lângă poartă. După schimbările efectuate, jocul nostru s-a înviorat în special prin aportul adus de Brujan. Am dominat copios și am reușit să egalăm. Este un punct mare pentru noi care ne duce la un +3 la adevăr și o gură de oxigen înaintea celor trei partide deosebit de grele care urmează, în special prima cu liderul din Timișoara, echipă neînvinsă de 6 jocuri în care nu a primit gol”, a spus, pentru bzb.ro, Daniel Bona.

Marius ANGHEL 10 Nov. 2014, 18:51 Campionat
Pe aceeași temă