Tătăran: „Am câștigat meciul tactic” vs Falub: „Ne-am bătut singuri”

Mihai Andries 18 Nov. 2012, 18:00 Campionat
Tătăran:

Antrenorul UTA-ei aprecia înaintea disputei de sâmbătă dimineața că pe lângă jucătorii adverși, de luat înseamă ar fi și tehnicianul băimărenilor. Ioan Tătăran este un antrenor cu experiență în fotbalul românesc, iar acest lucru s-a văzut și în pregătirea confruntării cu „alb-roșii”.

La final, fostul stelist a susținut o adevărată lecție tactică. „Știam că vom avea un teren foarte greu și de aceea nu am optat pentru jucătorii masivi din start. Am intuit că UTA va începe cu Lazea și Mărginean la mijloc, doi jucători scunzi și tehnici, de aceea am început titular și eu cu Krausz. De asemenea, știam că juniorul Ene va fi titular într-o apărare de trei și am mizat pe doi atacanți mai cu experiență care să stea mereu zona lui. În fine, toată săptămâna i-am spus portarului meu undeva bate Gligor un eventual penalty și a bătut exact pe acel colț”, a declarat pe un aer triumfător Ioan Tătăran.

Vechi cunoștiințe, Falub și Tătăran s-au îmbrățișat când s-au revăzut, au și discutat preț de câteva minute, dar după ultimul fluier al Teodorei Albon cei doi și-au aruncat săgeți de la distanță. Pe lângă chichițele tactice cu care s-a lăudat, „Tati” a promovat imaginaea fostului său elev de la Dej și Industria Sârmei, care, la rândul său, nu a făcut un meci prea grozav și a cules destule reproșuri de pe banca utistă: „Falub m-a surprins doar cu Cătălin Bucur, pe care mă așteptam să-l văd pe bancă, cu toate că este foarte valoros”.

În replică, „principalul” arădenilor a fost ironic la adresa omologului său: „Tătăran e un antrenor cu experiență, ce știe foarte bine tactica și poate ne-a citit. Dar, să știe și el, astăzi ne-am bătut noi singuri, nu a câștigat Baia Mare”.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 18 Nov. 2012, 18:00 Campionat
Pe aceeași temă