Tănase: „Sunt un pic trist pentru că se ia pauză”

Marius ANGHEL 30 Nov. 2013, 17:49 Campionat
Tănase:**

După un start dezastruos de sezon, SC Bacău a reușit ca la finalul primei părți a campionatului să se claseze la egalitate de puncte cu ultimul loc ce asigură calificarea în play-off. Moldovenii sunt pe aceeași undă cu Gloria Buzău, 18 puncte, însă golaverajul i-a clasat pe locul șapte.

În ultimul meci din acest an, echipa pregătită de Viorel Tănase a câștigat la scor de neprezentare, 3-0, la Constanța. Cu Farul au marcat Lozneanu (30) și Hurdubei (31), în timp ce Mansur (39) a înscris în propria poartă, stabilind scorul pauzei, dar și cel final.

La terminarea partidei, antrenorul băcăuanilor și-a felicitat elevii pentru jocul prestat și a ținut să le mulțumească conducătorilor săi pentru că au avut încredere în el și nu l-au demis.

„Felicit echipa pentru jocul de astăzi. S-a văzut că au jucat cu dorință de victorie și mă bucur că am reușit să câștigăm această partidă. La pauză cred că ne-am relaxat un pic mai mult decât trebuia, dar importantă este victoria. Sunt un pic trist pentru că se ia pauză după această etapă. Mi-aș fi dorit să mai jucăm măcar un meci pentru că avem un moral bun și cred că și vremea ne-ar fi permis să jucăm măcar un meci. Dar este decizia celor din Comitetul Executiv și nu avem ce face.

Vreau să mulțumesc conducerii clubului pentru încrederea care mi-a acordat-o pentru că după patru etape aveam zero puncte și nu au renunțat la mine. Știu ce potențial are echipa pe care o antrenez și o să vedeți că vom crește de la meci la meci.” a declarat antrenorul moldovenilor la conferința de presă de după meci.

Articol și foto de Alexandru RAITA
 

Marius ANGHEL 30 Nov. 2013, 17:49 Campionat
Pe aceeași temă