Suporterii marinarilor strâng bani pentru salvarea Farului!

Mihai Andries 19 Aug. 2013, 21:01 Campionat
Suporterii marinarilor** strâng bani pentru salvarea Farului!

Liderul galeriei Farului,Sorin Mihăilescu a organizat astăzi o conferintă de presă în care a anunțat că este capabil să facă orice pentru echipa sa de suflet, Farul Constanța.

„Am intrat în greva foamei pentru Farul, am donat sânge și am strâns bani, peste 6.000 de lei. Împreună cu mai mulți suporteri am început o campanie de salvare a Farului. Vrem să strângem bani pentru Farul pentru că nu vrem ca echipa fanion a Constanței să se desființeze. Facem apel către toți constănțenii care iubesc Farul să ni se alăture și împreună să punem umărul la salvarea echipei noastre favorite. Am reușit până în momentul de față să strângem 6000 de lei. Am depus deja suma de 4000 de lei în contul clubului și mai avem suma de 2000 de lei care o vom folosi tot în favoarea clubului. Așteptăm să vedem dacă repară cineva boilerul, iar dacă nu îl va repara nimeni cu banii care îi avem îl vom repara noi. Constănțenii care vor să depună bani pentru salvarea Farului trebuie să specifice atunci când depun bani în contul clubului că sunt pentru INSOLVENȚĂ‚ pentru că au apărut fel și fel de speculații că banii ar intra în contul lui Giani Nedelcu, dar nu este așa. Banii nu intră nici în contul lui Giani, nici în contul lui Mihăilescu. Am discutat cu administratorul judiciar al clubului și mi-a spus că nici măcar el nu se poate atinge de bani pentru că banii se duc direct către insolvență. Vom merge mai departe cu acțiunile noastre și vrem ca în următoarele zile să punem în mall-urile din Constanța urne pentru a strânge cât mai mulți bani pentru club și de ce nu să achităm datoria care trebuie plătită până la data de 6 septembrie”, a declarat Sorin Mihăilescu.

Suporterii care vor să ajute Farul o pot face depunănd bani în contul RO52BTRL01401205215749XX deschis la Banca Transilvania,cu mențiunea „pentru insolvență”.

 

Articol și foto de Alexandru RAITĂ‚

Mihai Andries 19 Aug. 2013, 21:01 Campionat
Pe aceeași temă