Suporterii Farului i-au contestat dur pe jucători: „Nu meritați în alb-albastru să jucați”

Alexandru Raita, Marius ANGHEL 10 Apr. 2014, 09:30 Campionat

Jucătorii Farului le-au servit ieri o nouă umilință suporterilor. Ultrașii au îndurat cu greu cele ce se petreceau pe teren în meciul cu Dunărea Galați, scor 0-2, astfel că au reacționat în consecință. Fanii din peluză au afișat întâi un banner cu mesajul „În cluburi vă distrați, fotbal când jucați?”, iar apoi au aplaudat ironici nereușitele fotbaliștilor, pe care i-au și huiduit din plin.

La fel s-au comportat și suporterii de la tribuna a doua, care au acompaniat cu „ole”-uri pasele fariștilor. „Suntem noi, Farul suntem noi!” sau „Jucători de Serie C, vă rupem picioarele!”, s-a mai scandat pe stadion, fanii strigând și împotriva patronului Farului, Giani Nedelcu, dar și a…primarului municipiului Constanța, Radu Mazăre.

Pe final, o minge a ajuns în tribuna 0, iar, când un spectator a intenționat să i-o returneze căpitanului Farului, Băjan, un alt fan a strigat, amar: „Ascunde-le-o, bre, că și ei ne-au ascuns-o nouă!”.

La final, jucătorii Farului au salutat galeria de la distanță (stârnind furia fanilor), singurul care a mers la peluza a doua să vorbească cu suporterii fiind portarul George Curcă.

După meci, ultrașii au scandat contra jucătorilor și în curtea clubului.

Sursa: Ziua de Constanța
Foto: Alexandru RAITA

 

Alexandru Raita, Marius ANGHEL 10 Apr. 2014, 09:30 Campionat
Pe aceeași temă