Supărare la Otopeni: „Echipa noastră este tocată sistematic!”

Mihai Andries 21 Nov. 2012, 13:02 Campionat
Supărare la Otopeni:**

Conducerea echipei CS Otopeni se arată contrariată de arbitrajele din ultima vreme, chiar și în partidele televizate. Mai mult, ilfovenii acuză și faptul că în majoritatea partidelor disputate împotriva candidatelor la promovare au fost sancționați cu lovituri de pedeapsă.

„În mod special am așteptat câteva zile de la meciul cu FC Botoșani să vedem care este și reacția presei de specialitate, să nu poată spună contestatarii noștri că suferim de mania persecuției. Concluziile? Arbitrul Marius Avram a făcut meciul praf! Refuzăm să vorbim despre o teorie a conspirației pentru că, în mod sigur, ni s-ar pune întrebări la care n-am avea răspunsuri. Dar, parcă nici scuza incompetenței perpetue nu își mai are acoperire în arbitraj.

Am privit statistic în urmă și am observat un aspect interesant și, din punctul nostru de vedere, cât se poate de semnificativ. Dincolo de eliminări și suspendări, echipa CS Otopeni a fost sancționată cu lovituri de pedeapsă în partidele cu candidatele la promovare! Dacă în meciul de la Năvodari am fost >, probabil din motiv că am fost conduși din primul minut, în schimb, în partidele cu CF Brăila, Sportul Studențesc, Delta Tulcea și FC Botoșani s-au dictat penaltyuri împotriva noastră. Privind reluările televiziunilor, nu putem comenta autenticitatea celui de la Tulcea, în schimb, cele acordate de către domnii cavaleri ai fluierului în celelalte trei partide sunt absolut comice, dar și cu valoare de puncte pierdute. Mai mult, ne întrebăm de ce faze similare, sau mult mai clare, nu sunt judecate și în favoarea noastră? Momentan, concluzia este simplă: suntem tocați sistematic”, a comentat indignat Lucian Ionescu, directorul de imagine al grupării ilfovene.

Etapa 7: CF Brăila-CS Otopeni 3-2
În minutul 38, la scorul de 1-0 pentru CS Otopeni, jucătorul gazdelor Pușcașu preia balonul pe piept, în spatele său apărătorul Marian Vătavu îl tatonează cu mâinile întinse în lateral pentru a demonstra că nu îl atinge, brăileanul se trântește în față, iar arbitrul Cătălin Popa dictează lovitură de pedeapsă în amuzamentul tribunelor!

Etapa 10: CS Otopeni-Sportul Studențesc 2-1
În minutul 55, la scorul de 2-0 pentru CS Otopeni, jucătorul Sportului, Curelea cade în careu de lângă apărătorul Claudiu Dumitrescu, iar arbitrul Adrian Comănescu dictează lovitură de pedeapsă și eliminare pentru fotbalistul Otopeniului!

Etapa 12: Delta Tulcea-CS Otopeni 1-1
În minutul 80, la scorul de 1-0 pentru CS Otopeni, mijlocașul Valentin Alexandru îl lovește imprudent în careu pe jucătorul gazdelor Nanu, iar arbitrul Georgian Ionescu dictează o lovitură de pedeapsă indiscutabilă!

Etapa 13: CS Otopeni-FC Botoșani 2-2
În minutul 23, la scorul de 0-0, apărătorul Vlaicu îndepărtează balonul prin alunecare din picioarele lui Chiriac, jucătorul Botoșaniului cade, iar arbitrul Marius Avram indică lovitură de pedeapsă!

Sursa: CS Otopeni

Mihai Andries 21 Nov. 2012, 13:02 Campionat
Pe aceeași temă