„Suntem în criză de rezultate, de puncte.” Radu Suciu, înainte de, posibil, ultimul meci condus pe banca Ripensiei

Marius ANGHEL 09 Oct. 2018, 17:05 Campionat

Ripensia Timișoara e pe cale să își schimbe stafful săptămâna aceasta, după ce a și ajuns pe loc retrogradabil. Alexandru Pelici nu mai este antrenorul celor de la FC Hermanstadt de astăzi, așadar, are cale liberă să semneze cu roș-galbenii. Până atunci însă, miercuri, ripensiștii primesc vizita celor de la Energeticianul.

Ripensia nu poate conta pentru acest meci pe Adrian Ungureanu, accidentat, și pe Alin Burdeț, suspendat. Directorul sportiv Radu Suciu vorbește de o problemă mentală. „Ne așteaptă din nou un meci greu, în special din cauza faptului că suntem în criză de rezultate, de puncte. Ca urmare, din aceleași motive, așa cum am mai spus-o, există și o criză de încredere. Acesta e capitolul pe care trebuie să-l îmbunătățim. Trebuie să muncim și să punem accentul pe recăpătarea încrederii. Avem nevoie de curaj în joc, de îndrăzneală, pentru a aplica ceea ce exersăm. Rămân la părerea că orice joc este la îndemâna noastră”, a punctat Radu Suciu.

Energeticianul își caută și ea antrenor

Deși echipa sa stă foarte prost, Radu Suciu e de părere că nicio echipă nu e favorită dinainte. „Nu văd în acest moment o echipă sau mai multe care să se desprindă categoric și să-ți pui apoi problema că ești outsider. Acest lucru s-a văzut în prima repriză și la Târgoviște. În cea de-a doua, tara aceasta, lipsa de încredere, a ieșit iarăși în evidență și ne macină în continuare”, a mai spus Suciu.

Energeticianul l-a numit recent antrenor pe Marin Tudorache, dar în ultimele zile a purtat negocieri cu Bogdan Andone, fost la Metaloglobus.

Energeticianul are 16 puncte și ocupă locul 9, în timp ce Ripensia are 8 puncte și e pe locul 16. Meciul dintre cele două se dispută pe „Dan Păltinișanu” și nu e televizat.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 09 Oct. 2018, 17:05 Campionat
Pe aceeași temă