„Sunt puțin supărat, jucătorii mei au părut destul de timorați, panicați”

17 May. 2012, 12:02 Campionat

Fostul antrenor al FC Botoșani, în prezent la FCM Bacău, a spus că nu și-a propus să obțină unul sau trei puncte pe Municipal ci și-a dorit ca echipa sa să joace un fotbal cât mai bun. Evoluția echipei nu a fost pe placul lui Cristi Popovici care și-ar fi dorit un joc deschis cu multe goluri.

„Nu a fost un meci cum mă așteptam și cum mi-aș fi dorit, în sensul că a fost un joc care s-a transformat într-o luptă surdă. Jucătorii mei au părut foarte timorați, multe pase greșite. Noi nu avem ca obiectiv să scoatem puncte. Nu am avut obiectiv să vin la Botoșani să scot un punct sau să câștig. Avem obiectiv să arătăm ca echipă cât mai bine. De aceea sunt puțin supărat. Jucătorii mei au părut destul de timorați, panicați și nu au reușit să lege jocul și să avem mai multe situații de poartă.

Referitor la modul în care am întârziat la unele faze repunerea mingii, a fost pur tactic. Toți jucătorii respectivi erau la limita cartonașelor și am vrut să fie suspendați pentru că în etapa următoare stăm. Nu am vrut să tragem de timp ca să scoatem un punct”, a spus Cristi Popovici.

„Au fost doar trei jucători cu care am lucrat eu: Vașvari, Matei și Patache. FC Botoșani e o echipă cu jucători maturi, cu experiență, dar din păcate nu a reușit mai mult anul acesta. Totul e să continue pe aceeași linie măcar încă un an. Să mai vină doi-trei jucători valoroși și probabil la anul Botoșaniul va putea promova”, a mai spus tehnicianul formației FCM Bacău.

FCM Bacău a scos un punct în etapa a 27-a după 0-0 pe terenul lui FC Botoșani.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

17 May. 2012, 12:02 Campionat
Pe aceeași temă