„Sunt mândru că sunt timișorean”

31 May. 2012, 16:46 Campionat
„Sunt mândru că sunt timișorean

Pentru antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Alin Artimon, partida de sâmbătă, de la Timișoara, contra echipei sale de suflet, Poli, va fi una aparte. Tehnicianul revenit în Zăvoi de la conducerea Centrului de Copii și Juniori al clubului Poli va sta însă sâmbătă tribună, după ce a fost eliminat etapa trecută, la partida cu FC Olt.

„Sunt timișorean și sunt mândru de asta, însă mi-aș fi dorit ca meciul să fie pe alte coordonate, Poli să fie deja promovată și să sărbătorească în fața unui stadion plin, iar noi să fim niște parteneri demni de întrecere. Așa, însă, campionatul se termină și grijile apasă pe amblele echipe. Sper ca ambele formații să ofere un spectacol plăcut, asta este tot ce mai au de oferit în ultima etapă. Rezultatul nu contează pentru nimeni, dar toți cei care așteaptă de când am venit eu ca echipa să piardă la scor vor suferi, pentru că ne-am salvat de la retrogradare și am avut rezultate bune” a spus Artimon.

Altfel, din rândurile alb-albaștrilor vor lipsi Gogoșoiu(accidentat) și Vasile (suspendat), însă a revenit de la lotul Under 19 Vătăjelu, care va fi titularizat și va primi în premieră și banderola de căpitan. Printre cei care vor face deplasarea la Timișoara se numără și trei juniori din pepiniera clubului, Dedeu, Omeag și Totâlcă, tehnicianul Alin Artimon anunțând că cel puțin doi dintre ei vor debuta.

Articol de Adi GEORGESCU

31 May. 2012, 16:46 Campionat
Pe aceeași temă