„Sunt bucuros. Am avut niște emoții fantastice”

Marius ANGHEL 10 Nov. 2012, 22:57 Campionat

Principalul finanțator al FC Botoșani s-a răzgândit în ceea ce privește plecarea de la echipă. Dacă după înfrângerea de la Năvodari era decis să renunțe, între timp și-a schimbat părerea și își face planuri pentru pauza dintre tur și retur.

„Sunt bucuros. Am avut niște emoții fantastice. Dacă astăzi luam bătaie, eram finalizați. Mă duceam acasă. Agonia continuă. Am avut o echipă bună și se vedem când Croitoru și Todoran sunt mașini de fotbal, fac ceea ce trebuie. Îmi pare rău că nu am marcat și în ultimele zece minute puteau să ne dea un gol și ne nenorocea. Este o încărcătură psihică teribil de mare la jucători”, a spus Valeriu Iftime care a adăugat: „Trebuie să batem la Otopeni, altfel e complicat. Dacă batem la Otopeni, ultimul meci va fi de război mondial cu Tulcea. Nu am ce face. Rămân. Mă ocup serios, caut bani. Am o discuție cu Cristi Popovici care mi-a spus că dacă suntem acolo în iarnă, mai fac două-trei modificări și las casa gaj. Se vede că o echipă nu o faci într-un tur de campionat. În iarnă, nu mai sunt de acord cu schimbări radicale”.

„Arbitrajul a fost părtinitor. Ă‚sta a fost puturos și prost”

Iftime nu ratează nicio ocazie să-i desființeze pe arbitrii. Indiferent de rezultat, oficialul botoșănean are să le reproșeze „fluierașilor”. Oficialul botoșănean spune că centralul Dan Dreve din Cluj care a condus meciul dintre FC Botoșani și Sportul Studențesc a arbitrat prost.

„Arbitrajul a fost părtinitor. Unul din ăla care ori e prost, ori e puturos. Ă‚sta a fost puturos și prost. A greșit. Nu pot să spun că ne-a dezavantajat ca nenorocitul ăla de la Năvodari. Chiar îmi pare rău că vorbesc așa. Ă‚la de la Năvodari a sticat un spectacol. Menirea unui arbitru este să facă jocul fluid, să nu se petreacă mari greșeli”, a încheiat Valeriu Iftime.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 10 Nov. 2012, 22:57 Campionat
Pe aceeași temă