Stoica: „Cel mai important e meciul cu Știința Bacău”

17 Apr. 2009, 15:49 Campionat
Stoica:**

Azi de la ora 11, într-un meci disputat pe stadionul din Complexul Ștefan cel Mare s-au întâlnit FC Snagov și Dinamo II. Echipa a doua a “câinilor” i-a surclasat pe elevii lui Mihai Stoica cu un neverosimil 6-1. Astfel, Snagovul continuă seria evoluțiilor dezastruoase și ajunge la cea de-a 5-a înfrângere consecutivă.
 

 

Antrenorul Mihai Stoica consideră că la ultimele rezultate au concurat atât lipsa concentrării cât și situația instabilă de la club: “Trecem printr-o perioadă neagră, jucătorii nu se mai concentrează, nu mai sunt interesați de joc. Mulți așteaptă renegocierea contractelor sau să își primească restanțele financiare. Nimic nu ne mai iese, văd că toată lumea ne bate”, a recunoscut cu tristețe “principalul” Snagovului. 
   

 

Tehnicianul a ținut să precizeze că elevii săi poate au privit meciul cu Dinamo mult mai relaxați, pentru că etapa viitoare urmează un meci decisiv pentru ei: “La meciul cu Știința Bacău de acasă o să dăm totul pentru a câștiga, ca să terminăm odată cu acest campionat. Dacă se vom învinge se va ști clar cine pică și cine nu. Este mare păcat că s-a ajuns în această situație, în care doar o echipă retrogradează. Ă‚sta nu mai e campionat!”, a încheiat Mihai Stoica.

 

Știință Bacău ocupă momentan ultimul loc retrogradabil, de altfel singurul din prima Serie a Ligii a 2-a, după ce Forex Brașov și Prefabricate Modelu s-au retras din campionat, iar Progresul București a fost exclusă. 

 

Articol scris de Gabriel MORARIU

17 Apr. 2009, 15:49 Campionat
Pe aceeași temă