Stoica: „Am primit goluri prostești!”

22 Mar. 2009, 18:33 Campionat
Stoica:

După un început de retur foarte bun, în care nu a cunoscut înfrângerea, FC Snagov s-a înclinat în fața Dunării Giurgiu, scor 5-2. Partida, care a contat pentru etapa a 21-a a Ligii a 2-a, a fost la discreția gazdelor, care s-a aflat la conducerea jocului de la un capăt la altul. Omul meciului a fost atacantul gazdelor, Ștefan Iordache, cel care a marcat 4 din cele 5 goluri ale Dunării.

 

Antrenorul celor din Snagov, Mihai Stoica a lipsit de la acest meci, însă a facut o scurtă caracterizare a desfășurării ostilităților din teren: ” Dunărea a fost echipa mai bună, dar cred că la motivație s-a făcut diferența. Am primit niște goluri pe greșeli personale, a apărut o detașare la băieți. Probabil că nu am fost destul de convingător când le-am spus să fie concentrați la joc și din cauza asta s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat.Dunărea a tras tare pentru că se afla și într-o situație mai proastă în clasament și poate a contat și lipsa mea de la meci pentru încrederea echipei mele”

 

Tehnicianul lui FC Snagov a făcut și o comparație cu meciul tur, când în etapa a 4-a echipa lui s-a impus clar: “Nu mai suntem aceeași din tur, când i-am batut cu 4-0. S-au mai schimbat mai multe la ambele echipe. Noi trebuie să fim foarte serioși. Unii dintre jucători se cred deja în vacanță și asta nu e bine. Ei consideră că s-a încheiat campionatul. Sper că acest joc a fost numai un accident, deoarece este cel mai rușinos rezultat din campionat pentru noi”

 

Etapa viitoare FC Snagov are liber, deoarece trebuia să joace împotriva lui Prefabricate Modelu, echipă retrasă din campionat.  În timpul acestei săptămâni vor fi programate antrenamente, iar vineri echipa va susține un meci amical împotriva ocupanta locului secund din Liga I, Unirea Urziceni. Jocul test se va disputa  la Urziceni, ora de începere urmează a fi hotărâtă zilele viitoare.
 

 

Articol scris de Gabriel MORARIU
 

22 Mar. 2009, 18:33 Campionat
Pe aceeași temă