Știința și-a făcut speranțe deșarte în meciul cu UTA. Kerezsy: „Nu aveam dreptul să ne prezentăm cum am făcut-o azi”

Marius ANGHEL 21 Oct. 2017, 20:07 Campionat

Știința Miroslava mergea încrezătoare la Șiria, pentru confruntarea cu UTA din etapa a 13-a a Ligii 2, echipe cu care se afla la egalitate de puncte pe ultimele locuri retrogradabile, însă planul de acasă nu a coincis și în deplasare. Ieșenii nu au reușit prea multe în fața arădenilor care nu câștigaseră de nouă jocuri și au pierdut la scor de neprezentare, 0-3. Luați de valul victoriei de runda trecută cu Olimpia, jucătorii lui Adrian Kerezsy au jucat modest la Șiria și n-au avut cum să emită vreo pretenție.

La finalul meciului, antrenorul Științei a recunoscut superioritatea UTA-ei. „Am întâlnit o echipă formată din destui jucători care au evoluat și în prima ligă din România, care și-a și revenit cu această ocazie. Cu părere de rău spun că UTA a câștigat meritat, a fost mai bună și mai pragmatică. Am avut și noi ocazii și am fi meritat cel puțin un gol, dar, per ansamblu, nu am evoluat așa cum mi-aș fi dorit. Chiar dacă avem destui jucători tineri în lot, pe care încercăm să-i creștem la acest nivel, nu aveam dreptul să ne prezentăm cum am făcut-o azi. Am făcut 16 ore pe drum de la Iași la Arad, probabil acest lucru s-a simțit în randamentul jucătorilor. În aceste condiții, e greu să joci fotbal, nu le poți cere mare lucru fotbaliștilor, dar nu nu vreau să folosesc acest lucru ca pe o scuză”, a spus, citat de Sport Arad, Kerezsy.

Miroslava a început prost seria de foc cu UTA, „U” Cluj și Pandurii. „Într-adevăr, nu avem un moral prea bun înainte de partida cu Universitatea Cluj, o echipă de mare tradiție ce va dori să-și continue și ea parcursul în Cupa României. Sperăm să ne ridicăm la nivelul meciului, probabil vom și opera câteva schimbări în primul unsprezece, căci jucătorii noștri nu sunt prea obișnuiți să joace din două în două zile. Apoi, vom încerca să scoatem maxim cu Pandurii pentru a încerca să ieșim din zona retrogradabilă”, a adăugat Kerezsy.

După eșecul cu 3-0 cu UTA, pentru Știința, care se află pe locul 17 în Liga 2, cu doar 11 puncte, urmează meciul de marți, de la ora 19:00, de la Cluj-Napoca, din 16-imile Cupei, cu Universitatea Cluj, ca sâmbătă, de la ora 11:00, să joace acasă cu Pandurii Târgu Jiu.

Foto: UTA Media Design

Marius ANGHEL 21 Oct. 2017, 20:07 Campionat
Pe aceeași temă