Start nefast de campionat

01 Sep. 2009, 11:37 Campionat
Start nefast** de campionat

FC Botoșani a început foarte slab actualul sezon înregistrând două înfrângeri și o victorie obținută la masa verde deoarece Gloria Buzău nu a fost programată în prima etapă.

 

Plecarea masivă a jucătorilor de la echipă și-a pus amprenta pe jocul formației FC Botoșani care în acest debut de sezon are o evoluție sub așteptări. Din cele trei meciuri disputate, două au fost pierdute pe teren propriu cu Dunărea Giurgiu (0-1) și în deplasare la Chiajna (0-1) și unul câștigat la masa verde cu Gloria Buzău.

 

În ultima partidă disputată la Chiajna, botoșănenii cu Ștefan Apostol pe teren din primul minut nu au reușit să obțină nici măcar un punct înregistrând astfel cea de a doua înfrângere din acest sezon. Deși jocul echipei este unul modest iar rezultatele sunt sub așteptări, conducerea clubului îi dă credit antrenorului Ștefan Apostol. Valeriu Iftime, președintele grupării locale recunoaște că principala problemă o reprezintă lotul de jucători care este mult mai slab decât în sezonul trecut.

 

Au plecat 11 jucători în jumătate de an

 

De la începutul anului și până la reluarea noului sezon, FC Botoșani a pierdut numai puțin de zece jucători. Este vorba de Marius Matei (Oțelul Galați), Ayres Simao (FCM Bacău), Souleymanes Keita (Gloria Bistrița), Paul Papp și Marius Ștefoi (FC Vaslui), Kone Seydou (Internațional Pitești), Alex Pleniceanu (reîntors la Gaz Metan după un împrumut de un an), Florin Acsinte (Dinamo II), Alin Bordeanu (Victoria Brănești), Gabriel Boghian (reîntors la FCM Bacău), Ibrahim Kano (destinație necunoscută). 
 

Sursă: sport.botosani.ro

01 Sep. 2009, 11:37 Campionat
Pe aceeași temă