Stănilă numit președinte al Consiliului Director de la Voința Sibiu

21 Aug. 2012, 16:22 Campionat
Stănilă numit președinte** al Consiliului Director de la Voința Sibiu

După mai multe săptămâni de discuții, noii membri ai Adunării Generale a CSU Voința au parafat aseară actele de constituire a noului Consiliu Director al clubului de pe „Municipal”. Astfel, Cornel Stănilă a fost investit în funcția de președinte al Consiliului Director, iar alte 4 persoane au primit funcții în organigrama clubului. Bogdan Frățilă a fost numit director economic, Ioan Luca este director administrativ, Marius Lungu – director sportiv, iar Jorg Prohaszka, din partea Clubului Economic German Transilvania – director de marketing.

„Cornel Stănilă a fost instalat oficial în funcția de președinte al Consiliului Director al clubului. El și-a desemnat oamenii cu care va lucra, începând din acest moment. Este vorba despre un proiect pe cel puțin un an, obiectivul fiind clasarea pe unul din primele 5 locuri”, a declarat Ioan Hămbășan, președintele clubului CSU Voința.

„Din acest moment eu și echipa mea din Consiliul Director vom face tot posibilul ca CSU Voința să arate precum un club profesionist. Venim cu un proiect nou, vom schimba imaginea acestui club. Vom stabili un buget, lotul cu care vom aborda noul sezon. În ceea ce privește conducerea tehnică, voi purta o discuție cu Dorin Zotincă, voi încerca să-l fac să se răzgândească, după ce și-a dat astăzi demisia. Dacă nu vom reuși să-l întoarcem, atunci marți vom căuta alt antrenor, pentru că timpul e scurt până la debutul noii ediții de campionat”, a declarat președintele Consiliului Director, Cornel Stănilă.

Articol scris de Dragoș POPESCU

21 Aug. 2012, 16:22 Campionat
Pe aceeași temă