Stângă: „De multe ori munca învinge talentul”

Marius ANGHEL 09 Mar. 2014, 17:06 Campionat

CS Universitatea Craiova are din nou un start prost. După începutul sezonului, echipa olteană traversează acum aceeași experiență și la restartul returului, asta deși are un lot mult mai bun, adus cu foarte mulți bani. Fostul lider a remizat ieri, scor 1-1, la Satu Mare, în fața unei echipe aflate în afara clasamentului play-off. Cu toate acestea, oltenii au profitat și de pașii greșiți ai Vâlcei și împart cu ei prima poziție a Seriei a II-a, însă au pierdut avantajul luat înainte de iarnă în fața mureșenilor de la ASA, adevăratul lor contracandidat la promovare.

La Satu Mare, echipa pregătită de Ovidiu Sabău a primit gol de la Bujor (31), însă a revenit după șase minute prin reușita lui Ferfelea. Conform declarațiilor de după joc ale antrenorului, jucătorii olteni s-au ambiționat abia atunci când au fost conduși. În a doua repriză, CS U a alergat după victorie, însă n-au reușit să mai împingă o dată mingea în poartă.

„M-a nemulțumit că am început foarte prost jocul. Am cedat pe unele faze foarte ușor terenul și s-au făcut multe greșeli individuale, atât tactice, cât și tehnice. A fost o primă repriză sub așteptările mele. A trebuit să luăm gol pentru a ne motiva și a intra mai bine în joc. Cea de-a doua repriză a fost foarte bună. Ne-am creat foarte multe ocazii, doar lipsa de concentrare la ultimul pas și decizia în fața porții au făcut să terminăm la egalitate acest joc”, a spus Stângă după meci.

Antrenorul CS Universității a explicat de ce i-a schimbat pe Pleșan și Ferfelea: „Pleșan vine după o accidentare, a stat foarte mult în afara terenului. Iar Ferfelea a cedat fizic în ultimele minute și am considerat că putem să ne impunem cu ajutorul jucătorilor pe care i-am introdus în locul lor”. Acesta a vorbit și despre debutul lui Andrei Ivan: „A intrat foarte bine în joc, prin două acțiuni individuale creându-se ocazii bune de a se marca”.

Totodată, Stângă a felicitat echipa gazdă: „După cum a început meciul cred că este mulțumitor 1-1, dar cum a decurs în repriza a doua eu cred că trebuia să câștigă. În orice caz felicit echipa gazdă pentru modul în care se organizează, este foarte greu la ceea ce le oferă Satu Mare, din punctul meu de vedere, dar de multe ori munca învinge talentul”.

Articol scris de Marius Anghel
Foto: Kiss Adam

Marius ANGHEL 09 Mar. 2014, 17:06 Campionat
Pe aceeași temă