„Stăm trei luni, iar apoi jucăm 7 meciuri într-o lună”

03 Mar. 2012, 02:34 Campionat

Amânarea cu două săptămâni a startului returului ligii a doua l-a nemulțumit pe antrenorul formației ieșene CSMS. Ionuț Popa consideră că returul ar fi trebuit să înceapă în acest sfârșit de săptămână, deoarece vremea permite acest lucru. Popa s-a declarat nemulțumit de faptul că echipele sunt nevoite să joace într-un interval de doar 29 de zile nu mai puțin de 7 meciuri, în luna aprilie.

„Ca la noi la nimeni. Nu jucăm trei luni, iar apoi băgăm până nu mai putem. Nu este normal. Am stat trei luni, iar în aprilie avem programate șapte meciuri într-un interval de 29 de zile. E prea mult, e peste limita posibilităților. După părerea mea, campionatul trebuia să se reia acum, pe 3 martie, ori săptămâna viitoare. Amânarea cu încă o săptămână e prea mult, s-a dat totul peste cap, inclusiv programul de pregătire. E clar că nu ne convine această amânare”, a declarat antrenorul Ionuț Popa.

Șapte meciuri în 29 de zile

După amânarea startului returului cu încă o săptămână, Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis ca două etape intermediare să fie programate în luna aprilie. Astfel, într-un interval de 29 de zile, între 31 martie și 28 aprilie sunt programate nu mai puțin de șapte runde, 18-24.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

03 Mar. 2012, 02:34 Campionat
Pe aceeași temă