SSC Farul merge în fieful „pandurilor”! Bogoi vrea invincibilitate pe sinteticul de la Târgu Jiu: „Ne dorim continuitate”

SSC Farul merge în fieful

Neînvinsă în precedentele două jocuri disputate pe noul teren sintetic amenajat lângă stadionul Municipal din Târgu Jiu, Pandurii încearcă să-și păstreze invincibilitatea și după partida cu SSC Farul Constanța, programată duminică, de la ora 15:00.

„Sperăm să ne menținem invincibilitatea cât mai mult pe propriul teren. Normal că fiecare rezultat contează. Ne dorim continuitate în evoluții și în rezultate. Și noi am făcut puține antrenamente pe terenul sintetic, a fost inaugurat înainte cu câteva zile de a începe campionatul. Sperăm să ne adaptăm mai bine decât adversarul. În momentul în care avem meciuri acasă, facem tot ciclul săptămânal pe terenul sintetic. Când urmează să jucăm în deplasare, ne antrenăm pe terenul de iarbă. Și la Motru am avut condiții bune, dar aici suntem acasă, la Târgu-Jiu. Avem și aportul publicului, sperăm să vină în număr din ce în ce mai mare la meci”, a declarat, pentru gorjeanul.ro, antrenorul Adrian Bogoi.

Tehnicianul „pandurilor” se teme de forța ofensivă a Farului, care a marcat nouă goluri în primele cinci etape. „Întâlnim un adversar care a reușit o campanie de achiziții impresionantă. Au foarte mulți străini în primul 11. După ce le-am analizat evoluția, am constatat că au o echipă destul de bună și practică un joc pe măsură. Sperăm să reușim noi un meci foarte bun și rezultatul să fie unul favorabil”, a precizat Bogoi.

Pentru a se acomoda la condițiile jocului de pe sinteticul de la Târgu Jiu, jucătorii Farului au efectuat în această săptămână câteva antrenamente pe unul dintre terenurile artificiale de la Ovidiu ale Academiei Hagi.

Partida Pandurii – SSC Farul se va disputa duminică, de la ora 15.00, și va fi televizată.

Înaintea jocului, gorjenii ocupă locul 9, cu 8 puncte, în timp ce constănțenii se află pe 12, cu 6 puncte.

În primul meci disputat pe sinteticul din Târgu Jiu, Pandurii a remizat cu FC Argeș, scor 1-1, iar în etapa a 4-a a învins CS Mioveni cu 2-0.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

Pe aceeași temă