Sportul zburdă nestingherit spre Liga 1!

Mihai Andries 30 Sep. 2012, 16:55 Campionat

Unirea Slobozia spera într-o nouă minune înaintea jocului cu Sportul. Elevii lui Dună au reușit să țină în șah „mânjii” lui Șiman pentru 23 de minute. A fost suficientă o nesincronizare în apărarea slobozeană și noua perlă a Regiei, Valentin Lazăr, a deschis scorul. A urmat o cavalcadă de ocazii la poarta lui Ormenișan. Șuturile lui Gheorghiu (26), L. Mihai (27, 37) și reluarea din 6 m a lui Mihalcea (28) rămân fără ecou pe tabelă.

În a doua parte, studenții dau tonul la ocazii, dar Nistor îl evidențiază pe portarul Sloboziei, Leo Dobre (47). În replică, Mihalcea ratează de puțin spațiul porții la o centrare a lui Roșu (53). Ionuț Șerban iese apoi la rampă cu o ratare din poziție ideală (65) si cu golul desprinderii din pasa neobositului Lazăr (70). Tot Lazăr pasează și pentru golul 3, al lui Dobre, iar Sportul ia cu fulgi cu tot cele 3 puncte. De partea cealaltă, conducerea Unirii ridică deja din sprâncene. Pe antrenorul Dună îl așteaptă zile grele, Unirea urmând a avea două meciuri de foc cu Otopeni si Tulcea.

La finele partidei, antrenorul Unirii Slobozia, Marin Dună ne-a declarat: „Diferența de scor a fost cam mare în opinia mea pentru că și noi am avut ocazii. Sportul este cea mai bună echipă din serie. Noi trebuie să muncim mai mult și să mergem mai departe. Pentru înfrângere suntem de vină toți începând cu mine și terminând cu ultima rezrevă. Păcătuim la omogenitate pentru că și astăzi au fost în teren 6 jucători noi față de echipa care a promovat. Încă mai avem de lucru la relațiile de joc. Sper ca până la finalul turului să scoatem puncte suficiente și, cu pregătire bună , cu încă 2-3 jucători, să reglăm situația”

Vasile Șiman, patronul Sportului, a rămas la fel de calm la fluierul final, ca și în timpul partidei: „A fost un meci controlat de la început până la sfârșit de către Sportul Studențesc. Prin urmare, victoria este pe deplin meritată. Este prematur să ne considerăm promovați, dar am arătat că suntem o echipă care contează în economia rezultatelor din liga a 2-a. Virgil Andronache este și va rămâne pentru multă vreme antrenorul nostru”.

UNIREA SLOBOZIA – SPORTUL STUDENȚESC 0-3 V. Lazăr ’23, I. Șerban ’70, L. Dobre ’82

Leonida Dobre – C. Roșu, Lörincz, R. Soare (cpt.), C. Toma – S. Gheorghiu, Macare, L. Mihai (Ivașcă ’65), A. Luca (Patrianca ’55) – V. Gheorghe (D. Gheorghe ’46), Mihalcea
Antrenor: Marin Dună

Ormenișan – Beța, Lung, Patriche (cpt.), Cioranu – Ghinga – I. Șerban (R. Popa ’86), D. Novac, A. Nistor, V. Lazăr (Mareș ’89) – Leonard Dobre (B. Barbu ’82)
Antrenor: Virgil Andronache

Articol și foto de Ionuț VĂ‚GĂ‚ONESCU

Mihai Andries 30 Sep. 2012, 16:55 Campionat
Pe aceeași temă