Sportul, fără viteză cu Pandurii! Echipa din Snagov a suferit la Târgu Jiu prima înfrângere și a pierdut fotoliul de lider, la golaveraj. Bogoi: „Nu știu dacă e o surpriză acest rezultat”

Singura echipă neînvinsă după primele 11 etape din Liga 2, Sportul Snagov, a suferit, sâmbătă, la Târgu Jiu, primul eșec din campionat și a pierdut prima poziție în clasament. Deși venea după trei etape fără victorie, iar în ultimele două jocuri pierduse cu UTA (1-2) și Academica (1-4), Pandurii s-a trezit în meciul cu liderul și s-a impus cu 2-0. Gorjenii au deschis scorul în minutul 32, prin atacantul adus, în vară, din liga a 5-a a Franței, Phillippe Nsiah, iar George Tudoran a stabilit rezultatul final, în minutul 75, din penalty. La faza premergătoare, Florin Ilie primise al doilea cartonaș galben, pentru faul în careu, asupra lui Nsiah.

Bogoi: „Nu e o surpriză acest rezultat”

După acest succes, Pandurii s-a apropiat la șase puncte de primele două locuri din Liga 2, ocupate de Academica Clinceni și Sportul Snagov.

„Nu știu dacă e o surpriză acest rezultat. Chiar am spus înainte de acest meci că noi abordăm toate meciurile la victorie, indiferent de adversar. Diferența nu e așa mare între noi și primul loc. Sunt doar șase puncte. Sunt multe echipe angrenate în lupta pentru podium. Suntem și noi aproape, în grafic, dar mai sunt nouă etape de jucat în acest an, iar în iarnă, în funcție de locul ocupat, ne putem face și noi strategia pentru partea a doua a campionatului”, a spus antrenorul „pandurilor”, Adrian Bogoi.

Acesta știe ce îi lipsește echipei sale să poată fi sigură de promovare: omogenitatea și un buget pe măsură. „Noi nu avem încă acea constanță în joc, fiindcă nu am avut acest lot la începutul pregătirii de vară. Jucătorii au venit treptat, chiar și după ce a început campionatului. Trebuie să muncim în continuare, pentru a avea calitate. Sunt jucători tineri la Pandurii și asta se vede. Cu UTA am pierdut întâmplator. Urmează meciuri în continuare grele, pentru noi. Eu sunt însă mulțumit cu numărul de puncte acumulat până acum. De promovare nu pot vorbi decât echipele care au un buget adecvat pentru acest obiectiv”, a declarat Bogoi, la finalul partidei.

După 12 etape, Pandurii are 21 de puncte și se află pe locul 7. Snagovul are 27 și a căzut pe locul 2, după ce a fost egalată și depășită la golaveraj de Academica Clinceni. În etapa următoare, Pandurii joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Balotești.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă