„Sper ca Poli să ajungă în Liga I pentru că acolo îi este locul!”

09 Apr. 2012, 13:00 Campionat
Fostul atacant al lui Poli, Mircea Oprea, a revenit ca adversar pe „Dan Păltinișanu” în Poli – Unirea Alba Iulia 0-0. Acesta a jucat într-o poziție defensivă pe banda stângă iar la începutul reprizei secunde puținii fani din Peluza Sud i-au scandat numele. Jucătorul în vârstă de 31 de ani nu a rămas impasibil și le-a răspuns cu un salut ca-n vremurile bune.

„Meci foarte dificil, pentru că ne așteptam ca echipa din Timișoara să ne domine, ne-a dominat clar. Dar în cele din urmă, cu multă muncă și ambiție am reușit să scoatem un egal. Pentru mine revenirea în Timișoara, nu neapărat pe Dan Păltinișanu, îmi face foarte multă plăcere tot timpul. Nu mă așteptam să mi se mai strige numele pe stadion după cinci-șase ani de zile dar sunt fericit și totdeauna joc cu foarte mare plăcere aici”, a declarat Oprea, care a evoluat la Poli între anii 2002 și 2007.

Întrebat de numărul scăzut de fani din tribune, fostul „bomber” al alb-violeților a arătat că e la curent cu situația de la Timișoara. Se pare că din cauza nesiguranței și din cauza patronilor mă gândesc. E păcat ca Timișoara, cu valoarea lotului pe care o are și cu jucătorii tineri, să nu poată să promoveze în Divizia A. Eu sper ca până la urmă să-și ia licența și să revină unde îi e locul!”, a concluzionat cel poreclit „Strâmbul”. Acesta a marcat 17 goluri în 84 de meciuri pentru Poli în Divizia A.

Articol de Cornel BIHOLARI
Foto: BanatSport

09 Apr. 2012, 13:00 Campionat
Pe aceeași temă