Speculații de blat la Argeș – Corona: „Numai un tâmpit poate face așa ceva”

Marius ANGHEL 19 Nov. 2012, 15:43 Campionat
Speculații de blat la Argeș - Corona:**

Antrenorul Iulian Crivac a negat posibilitatea ca jucătorii săi să fi trântit meciul cu brașovenii, așa cum s-a spe­culat la finalul partidei, când la mai multe case de pariuri din Găvana, zonă în care locuiesc mai mulți fotbaliști alb-violeți, s-ar fi pariat mulți bani pe victoria oaspeților, care avea o cotă de 2,40.

Crivac a spus că nu crede că fotbaliștii săi au jucat 2 la pariuri prin interpuși: „Nu cred că Flavius Croitoru a trântit meciul. Numai un tâmpit poate face așa ceva, când știi că mulți ochi sunt pe tine pentru că ai revenit la lotul național. Riști să pierzi totul dacă faci asemenea lucruri. El tre­buie să își schimbe atitudinea. Dumnezeu nu te iartă. Îi voi da șanse și lui Vreme”.

Crivac: „Unii jucători se vor autoexclude”

Iulian Crivac, antrenor FC Argeș: „Deși luna cadourilor este în decembrie, noi am început să fa­cem cadouri încă de pe acum. Băieții au respectat sarcinile trasate, dar în prima repriză trebuia să ne desprindem. Pe unii dintre jucătorii mei îi felicit, însă despre alții pot spune că nici măcar echipamentul de joc nu și l-au murdărit. Unii au ratat, iar alții au profitat și au înscris. Am ajuns la concluzia că unii dintre jucătorii mei atâta pot și tot copiii din Pitești sunt cei care joacă. Această înfrângere este o experiență pentru mine, deoarece am gândit cu inima, deși nu trebuia să o fac. Ă‚știa sunt jucătorii pe care îi avem. Nicolae ratează din 2 metri, singur cu portarul. Cei care au venit nu prea au ajutat echipa. Unii se vor autoexclude singuri. Voi trage linie la final. Corona a arătat că este o echipă bună, matură, cu jucători cu experiență. Nu ne-a surprins cu nimic însă”.

Bona: „Am beneficiat de greșeala portarului”

Daniel Bona, antrenor Corona Brașov: „A fost un meci în care am început de la 1-0 pentru adversar. De trei etape suntem conduși. În 6 etape jucate în deplasare am obținut 14 puncte. Astăzi am beneficiat și de greșeala portarului. Am avut și șansă, iar la fotbal cine dă mai multe goluri acela câștigă. Arbitrajul nu îl comentez. Clubul nostru a fost asociat cu mafia pariurilor, după ce am pierdut etapa trecută acasă cu Vâlcea. Nu cred că s-a pariat pe scor corect, 2-3, pentru că noi am avut o bară în ultimul minut. Am deranjat întrucât noi suntem o echipă curată, care câștigă puncte doar pe teren. A fost o săptămână extrem de grea pentru noi, în care a tre­buit să trecem peste atacurile murdare ale unui cotidian central, care ne-a acuzat de blat. Noi suntem înființați de 5 ani și ne merităm locul. Am lăsat o impresie bună. Suntem un grup unit, iar Marc și Stere au făcut diferența. Stere, deși are 37 de ani, desenează pe teren. Noi jucăm să câștigăm fiecare meci și vom pune probleme tuturor adversarilor”.

Doi accidentați

Marius Ion și Ciprian Negoiță nu au putut evolua contra brașo­ve­nilor pe toată durata meciului. Primul a fost schimbat cu 11 mi­nute înainte de finalul întâlnirii, cu Stănescu, iar cel de-al doilea nu a evoluat în ultimele minute din ca­u­za unei intrări dure a lui Fizeșan. Antrenorul Iulian Crivac a spus că ambii jucători ai săi au fost ac­ci­dentați, iar în câteva zile va ști da­că va putea conta pe ei la jocul de sâmbătă, din deplasare, cu FC Olt.

Vor să câștige la masa verde

FC Argeș ar putea câștiga la masa verde confruntarea cu Co­ro­na Brașov, deși pe teren bra­șo­venii s-au impus cu 2-1. Înainte de startul meciului, oficialii grupă­rii piteștene au depus o contes­ta­ție în privința dreptului de joc al fundașului dreapta Mădălin Mar­tac. Acesta face obiectul unui liti­giu la federație între echipa pra­ho­veană de Liga a VI-a Oțelul La­rissa și clubul Corona Brașov. Prahovenii i-au transferat în vară pe Istrate, George Ștefan și Mar­tac, de la Urban Titu, după ce a­ceștia evoluaseră sezonul trecut sub formă de împrumut la Co­ro­na. Apoi, clubul prahovean i-a re­vân­dut pe ultimii doi la nou-pro­movata în Liga a II-a, dar susțin că nu au primit toți banii de la Brașov, deși termenele scadente la 15 septem­brie și, respectiv, 15 octombrie au expirat demult. În cazul în care se va dovedi că FC Ar­geș a avut dreptate, Corona va pierde la ma­sa verde meciul.

Sursa: Curierul zilei

Marius ANGHEL 19 Nov. 2012, 15:43 Campionat
Pe aceeași temă