„Șoimii”, trei penalty-uri ratate din cinci primite în acest sezon. Popa îi ia apărarea jucătorului său: „Nu trebuie să-i luăm capul lui Leucuța”

Marius ANGHEL 07 Dec. 2015, 16:42 Campionat

Pâncotanii puteau întoarce meciul de sâmbătă cu Universitatea Cluj, scor final 1-3, dacă Alex Leucuța nu ar fi irosit penalty-ul din minutul 78. Mijlocașul de bandă era singurul care mai marcase de la punctul cu var în acest sezon, chiar în prima etapă, la Tărlungeni, pe când Issa a irosit celelalte două lovituri de la 11 metri primite de „alb-negrii” în acest sezon, unul tot la Tărlungeni, iar celălalt acasă, cu Caransebeșul. Cu „gugulanii” mai marcase și Danci, dar fostul fotbalist al Botoșaniului nu se mai afla pe teren în acel minut.

„Când a luat mingea în mână și l-am văzut atât de hotărât, eram convins că va bate bine, dar…În teorie, el a făcut bine ceea ce a făcut, adică și-a ales un colț și a tras tare. Ca și fost executant al penalty-urilor în carierea mea de fotbalist, cu un procent mare de reușite, asta le spun mereu, să dea tare pe unul dintre colțuri. Azi era cu atât mai important să facă asta, cu cât portarul nu avea mobilitate pe o astfel de suprafață de teren. A șutat, însă, pe lângă și asta a fost. Nu trebuie să-i tăiem capul că a ratat un penalty, au ratat fotbaliști mult mai mari, doar că poate are și el uneori mici probleme cu concentrarea. A mai avut o ratare imensă, cu călcâiul, într-un meci din această toamnă și apoi cerut scuze față de colegi”, a precizat Ionuț Popa la finalul confruntării cu „U” Cluj, care mai susținea că dacă scorul ar fi devenit 2-2 în acel minut 78, elevii săi ar fi avut chiar șanse să câștige disputa cu „șepcile roșii”.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 07 Dec. 2015, 16:42 Campionat
Pe aceeași temă