Șoimii Pâncota a pus ochii pe doi jucători ai Reșiței. Piroș crede că nu va fi baraj în play-out

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 30 May. 2016, 12:33 Actualizat: 30 May. 2016, 12:34 Campionat
Șoimii Pâncota a pus ochii pe doi jucători ai Reșiței.  Piroș crede că nu va fi baraj în play-out

Victoria formației pregătite de Zsolt Musznay obținută sâmbătă dimineața, 1-0 cu Metalul Reșița, a adus puțină liniște în pregătirea ultimei etape din acest campionat. Optimismul e la el acasă la Șoimii Pâncota, care începe și să-și facă planuri sezonul viitor.

În cadrul conferinței de presă de după disputa cu Metalul Reșița, Pavel Piroș i-a lansat o provocare antrenorului grupării pe care o prezidează: „Ați observat vreun jucător de la Reșița care ar putea să facă parte din lotul nostru pentru sezonul viitor?”, iar răspunsul lui Musznay a fost următorul: „Sincer să fiu, am fost mult prea preocupat de jocul echipei noastre, decât să urmăresc fotbaliști de la Reșița. Sigur, pot să spun că jucătorul care a tras din lovitură liberă la vinclu (Chira, n. red.) mi-a luat puțin ochii și ar putea să fie o soluție”.

Pavel Piroș a fost însă mult mai tranșant în această privință: „Am văzut cel puțin doi jucători care ar putea să facă față fără probleme aici la noi și pe care ni-i dorim. Sunt puști cu calitate, cu dorință mare de joc, vom vedea dacă vor ajunge la Pâncota”.

În altă ordine de idei, președintele grupării din Pâncota speră să nu se mai joace meci de baraj pentru menținerea în liga secundă, având în vedere problemele cu care se confruntă Gloria Buzău, Farul Constanța și „U” Cluj, echipe amenințate cu dispariția de pe harta fotbalului românesc. Sigur, Pâncota are și opțiunea de a nu aștepta astfel de derive, o victorie obținută la Satu Mare ducând-o pe locul secund în play-out, cel care asigură menținerea în liga secundă.

CITEȘTE și: Issa: „Mi-a fost mai frică de Reșița decât de alte echipe din play-out”

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 30 May. 2016, 12:33 Actualizat: 30 May. 2016, 12:34 Campionat
Pe aceeași temă