Șoimii nu mai sunt „lanternă roșie” după deplasarea din Zăvoi: „Am pierdut două puncte, nu am câștigat unul”

Marius ANGHEL 25 Apr. 2015, 17:19 Campionat

Cel mai bine cotat antrenor arădean al momentului, Ionuț Popa, a avut dreptate atunci când spunea că gruparea din Pâncota își va schimba fața spre finalul lunii aprilie, începutul lunii mai. După ce săptămâna trecută câștiga primul meci al anului calendaristic, Șoimii Pâncota a făcut un meci excelent și în Zăvoi, unde a fost la câteva minute distanță de a dubla succesul de săptămâna trecută cu CSM Râmnicu Vâlcea. Și asta în condițiile în care a avut nu mai puțin de opt fotbaliști indisponibili, patru suspendați și tot atâția accidentați.

La final, însă, Ionuț Popa crede că echipa sa merita toate punctele și asta pentru că: „Am jucat foarte bine, poate am făcut cel mai bun meci al sezonului. Pe lângă reușita lui Issa, din acel penalty la care ar fi trebui eliminat și portarul advers, am avut alte trei situații clare de a înscrie prin Dragalina, Huțanu și Dubeștean, două bare, dar și un al doilea penalty neacordat de arbitru în cel de-al treilea minut de prelungire. Să nu uităm și că am fost egalați în minutul 87 după ce am condus aproape o oră, timp în care am evoluat bine și, după cum am spus, am avut șansa să facem 2, 3-0. Prin urmare, am pierdut două puncte astăzi, nu am pierdut unul”.

Luând chiar și un singur punct în Oltenia, „șoimii” au părăsit ultima poziție în clasament. Noua „lanternă roșie” e FC Bihor, echipă pe care o vor întâlni sâmbăta viitoare în Podgorie. „Va fi un meci de care pe care, eu nu cred în declinul orădenilor chiar dacă ei astăzi au pierdut clar acasă cu Caransebeșul. Bihorul joacă mult mai bine în deplasare, șansele pentru o victorie sâmbătă rămân egale. Trebuie să ne adunăm, să nu dăm cu piciorul la tot ce am făcut bun până acum în acest play-out. Suntem singura echipă neînvinsă în această fază a competiției, am luat un singur gol și acela dintr-un penalty dubios în minutul 87 al meciului de azi, trebuie să ne mențimen pe aceeași liniei încă două partide”, a adăugat „Mister”, care îi va recupera pe Rusu și Suciu pentru disputa cu orădenii, dar l-a pierdut pe Traore.

Sursa: Sport Arad

 

Marius ANGHEL 25 Apr. 2015, 17:19 Campionat
Pe aceeași temă