Soarta Coronei este la „mâna” lui Lupu!

Mihai Andries 26 Mar. 2013, 21:47 Campionat
Soarta Coronei** este la „mâna

Negocierile pentru semnarea unor noi înțelegeri între liderul din seria a II-a a eșalonului secund – Corona Brașov și clubul prahovean Oțelul Larissa s-au încheiat prin redactarea unor înțelegeri privind ambii jucători în cauză – Martac și Ștefan. Oficialul grupării afiliate la AJF Prahova – Adrian Teodorescu a fost de acord să reeșaloneze sumele pe care le revendică, acesta acceptând inclusiv „termene de performanță”, anume plăți cu date diferite, în funcție de promovarea Coronei în primul eșalon sau în cazul nefericit în care se va rata această performanță, banii urmând să fie eșalonați în tranșe care se vor „duce” până în 2014.

Juriștii celor două cluburi precum și oficialii, Adrian Teodorescu pentru prahoveni, respectiv președintele secției de fotbal – Andras Szakal, avocatul Radu Sorin plus alte „ajutoare” – pentru Corona, au avut mai multe runde de negocieri, actele întocmite fiind acum, la propriu, la „mâna” lui Liviu Lupu, președintele clubului Corona, care, dacă va semna pe „rodul muncii” întâlnirilor dintre cele două părți, va detensiona situația și cu privire la obținerea licenței de „club profesionist” de către brașoveni.

„Toate hârtiile sunt gata și, dacă se vor semna de către domnul Lupu va fi bine și pentru jucători, care pot reintra să ajute echipa, ca în tur, pentru că, nu vreau să cred că s-ar putea pierde acest avantaj luat de către Corona. Le mulțumesc celor de la Corona cu care am negociat, cred eu că se poate spune că a existat o deschidere din partea ambele părți, pentru a se rezolva acest litigiu. Rămâne de văzut care va fi rezultatul, sper că nu mi-am consumat nervii și timpul, atâtea zile, fără un rezultat, mai ales că, repet, cei cu care am discutat înțelegerea chiar mi-au dat impresia că vor să se rezolve acest litigiu” – spune Teodorescu.

Altfel, după cele două meciuri din startul returului, în care Corona nu a obținut vreun succes, conducerea a făcut „ședință”, fiind zvonuri și despre „o petiție” adresată de mai mulți jucători, conducerii, privind momentul nefavorabil actual și depășirea lui, meciul cu UTA fiind extrem de important pentru „liniștea” Coronei.

 

Articol scris de Marian DIMA

Mihai Andries 26 Mar. 2013, 21:47 Campionat
Pe aceeași temă