Snagovul trece lejer de Balotești și își recâștigă locul de lider. Balint: „Acum, mai mult ca niciodată, este important să rămânem uniți, să fim aceiași băieți modești și muncitori”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 10 Oct. 2018, 19:14 Campionat
Snagovul trece lejer de Balotești și își recâștigă locul de lider.** Balint:

Sportul Snagov și-a recâștigat prima poziție în clasamentul Ligii 2 și după etapa a 11-a, prima intermediară a sezonului, după ce, miercuri dimineață, a trecut fără probleme de CS Balotești, 4-1 pe teren propriu. Echipa lui Laszlo Balint fusese devansată la golaveraj pentru o zi de Academica Clinceni, care câștigase tot cu 4-1 meciul de ieri cu Pandurii Târgu Jiu, însă a revenit pe locul 1 și s-a detașat din nou la trei puncte, rămânând în continuare singura echipă din campionat neînvinsă.

Snagovul a deschis repede scorul în meciul cu Balotești. Florin Ilie a scos un penalty din duelul cu Flămânzeanu, iar Cristian Dănălache a transformat cu siguranță în minutul 4. Avantajul minim a rezistat apoi până spre finalul primei reprize, atunci când s-a mai înscris de două ori și la vestiar s-a intrat cu scor de neprezentare. Darius Buia (35) a punctat direct dintr-o lovitură liberă de la 23 de metri, imparabil în vinclul din dreapta, iar Claudiu Borțoneanu (39) a marcat la colțul scurt după ce a pătruns pe stânga și a trecut de mai mulți adversari.

Intrat la pauză, Alexandru Stoica a dat câteva speranțe Baloteștiului cu golul său din minutul 60, atunci când a profitat de pasa bună a lui Gojnea și l-a învins pe Florin Iacob. Însă pentru puțin timp, deoarece Cătălin Hlistei (74) a marcat și el pentru Sportul cu un șut din afara careului. S-a terminat 4-1 și Snagovul a revenit pe prima poziție a clasamentului, păstrându-și avansul de trei puncte față de Academica Clinceni și patru de Chindia Târgoviște.

Liderul a obținut trei puncte facile cu CS Balotești, însă și-a pierdut doi jucători, ambii ieșiți accidentați.

„În meciul de astăzi nu cred că s-a pus problema câștigătoarei. Din păcate, am suferit două accidentări, la pauză Stancu a ieșit după o lovitură la gambă, iar în minutul 50 Vlădoiu a părăsit și el terenul și a trebuit să facem o serie de improvizații. Am făcut și câteva greșeli care au permis adversarului să devină periculos și să marcheze. Îmi felicit băieții, mă bucur pentru că au înțeles mesajul meu și au rezolvat acest joc complicat. Suntem cu gândul la partida de sâmbătă, mergem la Pandurii cu speranța de a câștiga cele trei puncte puse în joc și acolo. Acum, mai mult ca niciodată, este important să rămânem uniți, să fim aceiași băieți modești și muncitori, care sunt focusați pe interesul grupului”, a comentat Laszlo Balint la finalul meciului, citat de pagina de facebook a echipei din Snagov.

Peste trei zile, sâmbătă, de la ora 16:00, Sportul Snagov joacă la Târgu Jiu, cu Pandurii. Oltenii sunt pe locul 9, cu 18 puncte.

CS Balotești a căzut pe poziția a 17-a, retrogradabilă, cu 8 puncte, iar sâmbătă, de la ora 11:00, joacă în deplasare la Luceafărul Oradea.

SPORTUL SNAGOV – CS BALOTEȘTI     4-1
Cristian Dănălache 4′ – pen., Darius Buia 35′, Claudiu Borțoneanu 39′, Cătălin Hlistei 74′ / Alexandru Stoica 60′

Fl. Iacob (cpt.) – Șt. Vlădoiu (Vl. Bărbulescu 51), V. Lică, Fl. Ilie, Bg. Stancu (Huiban 46) – L. Ion, Borțoneanu – Oanea, Buia (Tazouti 83), Hlistei – Dănălache
Rezerve neutilizate: Andr. Marinescu – I. Șerban, M. Yasin, Skraparas
Antrenor: Laszlo Balint

Iordan – R. Mihai, Marciuc (cpt.), Flămânzeanu, N. Filip – M. Ghiță, C. Predescu (C-tin. Dedu 65), M. Neagu (Fl. Niculae 78), Gojnea – F. Paraschiv (Al. Stoica 46), Vas. Mihai
Rezerve neutilizate: Fulga – Clătinici, Ov. Marin
Antrenor: Florin Nofitovici

Stadion: Voința (Snagov – Ilfov); Arbitru: Marius Chițu (Târgoviște); Asistenți: Petruța Iugulescu (Târgoviște) și Alexandra Theodora Petrea (Bacău).

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 10 Oct. 2018, 19:14 Campionat
Pe aceeași temă