Snagovul la pământ

06 Jun. 2009, 18:32 Campionat
Snagovul la pământ

FC Snagov nu s-a prezentat astăzi la Botoșani, acolo unde trebuia să întâlnească echipa locală, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 33. În urma acestui eveniment formația ilfoveană va pierde meciul la masa verde cu scorul de 3-0.

Problemele financiare ce au măcinat Snagovul în acest retur de campionat, au ajuns la apogeu. Dacă în săptămânile trecute discuțiile referitoare la bani se purtau doar în spatele ușilor închise și se știa doar că jucătorii și antrenorii de la club nu și-au mai primit banii de mai bine de trei luni, astăzi totul a ieșit la suprafață. Toate detalii deplasării în Botoșani fuseseră stabilite încă de luni, dar echipa antrenată de Mihai Stoica s-a văzut nevoită să anuleze totul în seara premergătoare meciului. Astfel că, snagovenii i-au lăsat pe botoșăneni și pe arbitri cu ochii în soare, nemaiapărând astăzi la ora 11 la stadion.

Situația clublui nu este una tocmai simplă, lipsa fondurilor i-a pus pe oficialii snagoveni într-o situație mai mult decât ingrată. Ei au avut de ales între a plăti banii pentru deplasarea la Botoșani sau a achita datoriile către Federația Română de Fotbal. Până la urmă varianta a doua a fost cea aleasă, asta și pentru că se punea în pericol viitorul clubului.

“S-a întâmplat ce s-a întâmplat tot returul dacă pot să spun așa. Clubul are mari probleme financiare și din cauza acestui lucru nu ne-am putut prezenta la Botoșani. Nu mai sunt resurse și trebuie făcut ceva. Deocamdată s-a găsit o soluție pentru a se continua activitatea în liniște. Clubul a decis să plătească datoriile către federație în loc să plătească deplasarea pentru meciul de sâmbătă. Momentan vrem să terminăm campionatul cu bine, iar după vom trage linie. Viitorul nu sună prea bine, dar sper să se găsească soluția salvatoare.”

Mihai Stoica, antrenor FC Snagov

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei
 

06 Jun. 2009, 18:32 Campionat
Pe aceeași temă