Șiman: „Sportul va continua cu jucători care vor să evolueze pentru acest club”

Marius ANGHEL 09 Mar. 2013, 13:36 Campionat

Sportul se afla în fruntea clasamentului din prima serie a Ligii secunde, însă lucrurile nu stau deloc bine la clubul din Regie. Titularii care au dus greul în prima parte a campionatului au refuzat să intre pe teren în primul joc din 2013. Studenții urmau să joace împotriva codașei Farul Constanța, însă nu au mai suportat tratamentul la care au fost supuși de patronul Vasile Șiman.

Prin vocea avocatului angajat de grupul de jucători, aceștia îl acuză pe Șiman de faptul că a falsificat unele acte, că nu le-ar fi dat banii și că ar fi furnizat informații mincinoase. Fotbaliștii susțin că nu au efectuat vizita medicală, fapt care le-ar fi interzis să evolueze în partidele oficiale. De asemenea, Varga și colegii săi nu au vrut să riște o accidentare, deoarece orice incident medical ar fi căzut pe propria răspundere.

La mai bine de o oră după ce jucătorii și suporterii au părăsit arena din Colentina, unde trebuia să se dispute jocul cu Farul, patronul Sportului a fost de acord să vorbească cu reprezentanții mass – media. Mai jos puteți citi câteva dintre cele mai importante replici ale lui Vasile Șiman.

Despre jucători: „Ei trebuiau să intre în teren. Acesta este motivul pentru care nu s-a disputat meciul, ei sunt vinovați pentru că nu s-au prezentat. Am avut acceptul clubului Juventus pentru a juca acest meci, dar ei nu au vrut să intre.”

Despre bătaia cu Dacian Varga: „Nu a fost nicio altercație între mine și Varga. Dacă mă luam la bătaie cu el, nu l-ați mai fi văzut pe aici.”

Despre faptul că ar fi premeditat pierderea meciului la masa verde prin trecerea pe foaia oficială a unui jucător suspendat: „Nu a fost trecut pe foaie Alin Nistor. Ce ați văzut este o foaie greșită, a completat-o greșit delegatul. Alta a fost înmânată arbitrilor.”

Despre viitorul clubului: „Sportul merge mai departe. Vom juca cu alți jucători, unii care vor să evolueze pentru acest club. Cei care nu vor să joace, trebuie să spună acest lucru, nu să facă exact invers și să caute motive pentru a nu juca.”

Despre relația cu jucătorii: „Nu am putut vorbi cu ei, refuză dialogul, nu răspund la telefon. Au pregătit tot ce s-a întâmplat, este o chestiune premeditată. Să mă acționeze în instanțele sportive, pot să ma dea și în judecată.”

Articol scris de Gabriel MORARIU
Foto: Răzvan LUPICĂ‚

Marius ANGHEL 09 Mar. 2013, 13:36 Campionat
Pe aceeași temă