Șfaițer: „Astăzi am fost mai buni ca Delta Tulcea”

02 Oct. 2011, 18:48 Campionat
Șfaițer: „Astăzi am fost mai buni** ca Delta Tulcea

Președintele executiv al FC Botoșani consideră că trupa lui Marius Popescu a avut ghinion astăzi și că putea obține fără probleme victoria dacă atacanții ar fi fost mai inspirați.

„Tulcea nu a avut nicio ocazie astăzi. Noi am avut două situații mari. Am sperat că vom marca până în final. Eu pun și pe seama ghinionului. Matei a fost individualist la meciul acesta și am fost frustrați de două puncte. Astăzi, Popescu a pregătit meciul bine. Nu mai este problemă de antrenor când nu o dăm în poartă. Astăzi am fost mai buni ca Delta Tulcea și pun doar pe seama ghinionului. Campionatul e lung și o să fim în zona fruntașă. Eu am încredere și zic că am arătat ca echipă. Mai sunt multe etape de disputat și cu două victorii consecutive suntem pe locurile fruntașe”, a spus Cornel Șfaițer.


Marius Popescu: „Am abordat bine meciul”

Tehnicianul echipei FC Botoșani este mulțumit de joc și consideră că dacă ar fi avut mai mult noroc putea câștiga astăzi. Marius Popescu spune că atacanții săi nu au fost inspirați în partida de astăzi și de aceea scorul a fost 0-0.

„Am abordat bine meciul. Am văzut câteva meciuri ale celor de la Tulcea. Nu ne-au surprins foarte mult. Nu ne-au fost superiori cu nimic nici la dorință, nici la joc, nici la angajament. Sper să ne vină și nouă un pic de noroc. Am avut patru-cinci situații importante. L-am schimbat pe Văscan pentru că s-a accidentat sper să nu fie smulgere de ligamente. Jocul celor de la Tulcea a fost previzibil. Nu au avut nicio ocazie”, a spus Marius Popescu care a adăugat vis-a-vis de șansa lui Marius Matei din finalul meciului:

„Așa a gândit el. Era spre sfârșitul meciului. Omul mi-a spus: nu am fost lucid. A recuperat mingea, a făcut marcaj la fazele fixe. La faza aia dacă e mai inspirat și îi pasează lui Fereira care scapă singur… „.

Sursa: BT Online

02 Oct. 2011, 18:48 Campionat
Pe aceeași temă