Selymes: „Trebuie să câștigăm meci de meci”

06 Sep. 2009, 13:20 Campionat
Selymes:**

Tibor Selymes a bifat sâmbătă prima victorie pe banca Sportului Studențesc. Chiar dacă alb-negrii au făcut scor cu FC Snagov, tehnicianul spune că echipa sa are mari probleme, mai ales la capitolul fizic, pe care dorește să le rezolve în termen de o lună.

"Prima victorie la Sportul. Cât am putut am jucat foarte bine, am avut ocazii, în timp ce echipa adversă nu știu dacă a avut două ocazii, atâta timp când am rezistat fizic. În repriza secundă, din minutul 55-60, nu mai puteam să alergăm. Asta este problema noastră, deocamdată nu putem să alergăm. Dar sper ca în trei-patru săptămâni să o rezolvăm", a declarat Selymes.

Finalizarea reprezintă un alt capitol la care "Gașca Nebună" a arătat deficiențe în primele partide oficiale ale sezonului. Pentru toate ocaziile ratate "studenții" parcă s-au răzbunat la începutul și pe finalul celor două reprize cu FC Snagov, perioade în care au marcat toate cele cinci goluri. Selymes dorește ca echipa sa să înscrie de câte ori are ocazia:

"Nu contează când dai goluri, important e să dai cât mai multe. Avem un potențial bun, avem fotbaliști de valoare, dar cum spuneam fizic mai avem foarte mult de muncă. S-a lucrat și la finalizare, dar nu poți să le faci pe toate în două săptămâni. Dacă punem la punct condiția fizică o să avem o echipă bună, cu care trebuie să câștigăm, meci de meci, meci de meci… Asta e important!", a precizat tehnicianul.

Tehncianul se confruntă cu probleme de efectiv, putându-se baza doar pe 16 jucători, într-un moment în care programul competițional e foarte solicitant. După ce sâmbătă a primit vizita ilfovenilor, Sportul va mai fi gazdă pentru Dinamo II, miercuri în Cupa României și pentru Săgeata Stejaru, sâmbătă în campionat. În aceste condiții, principalul motiv de îngrijorare pentru Selymes îl reprezintă capacitatea de recuperare a jucătorilor săi:

"Deocamdată să vedem mâine (azi-n.red.) cum se simt băieții. Deocamdată avem 16 jucători, vă dați seama că nu putem schimba toată echipa.Nu o să fie ușor. Miercuri avem meciul de cupă, sâmbătă jucăm iar un meci important în campionat. Deci, trebuie să avem foarte mare grijă", a încheiat antrenorul Sportului Studențesc.

 

articol scris de Florin ALBOIU

06 Sep. 2009, 13:20 Campionat
Pe aceeași temă