Selagea a debutat cu gol la primul meci susținut la Satu Mare: „Nu e doar meritul meu, ci al întregului colectiv”

Mihai Andries 09 Mar. 2015, 17:44 Campionat

Autorul golului victoriei cu Metalul Reșița, fostul rapidist Ciprian Selagea a fost numai un zâmbet la conferința de presă de la finalul meciului de sâmbătă. Jucătorul Olimpiei a intrat pe teren în minutul 78 și la prima atingere de balon, un minut mai târziu, marca pentru obținerea celor trei puncte. Mijlocașul speră ca de acum să se impună și ca titular în formația lui Tiberiu Csik.

„Sunt bucuros și fericit că am câștigat în primul rând. Nu e doar meritul meu, ci a întregului colectiv, vorbesc aici și de staff-ul tehnic. De când am venit la echipă am spus că formăm un grup unit. Mă bucur că am câștigat și că încă din primul meci  am ieșit victorioși în fața propriilor suporteri. Sper să o ținem tot așa, iar pe viitor să acumulăm cât mai multe puncte și să ne situăm pe un loc cât mai sus în clasament. A fost un meci disputat în care noi l-am dominat de la un capăt la celălalt. Am intrat de pe bancă foarte hotărât și dornic să-mi ajut echipa” a declarat Selagea.

Onicaș lipsește la Oradea

Unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, ex-stelistul Mihai Onicaș a văzut cartonașul galben pe final și va fi suspendat meciul următor. Onicaș pare a își fi regăsit pofta de fotbal și a avut o evoluție solidă și în meciul de sâmbătă cu Reșița, după ce și la egalul de la Râmnicu Vâlcea a impresionat. „Avem 20 de titulari în lot. Vom găsi înlocuitor pentru Onicaș” a anunțat la conferința de presă antrenorul Tibi Csik.

Mureșan cu arcada spartă

Fundașul Olimpiei Florin Mureșan a ieșit cam șifonat după duelul cu Tătaru din minutul 88. Cei doi s-au dat cap în cap la o centrare în careul gazdelor. Mureșan a primit îngrijiri medicale mai bine de 3 minute și s-a ales cu cinci copci la arcadă și un bandaj serios în jurul capului. Accidentarea nu l-a speriat însă prea tare, „Muri” reușind să degajeze cu capul la ultima fază a meciului o centrare a lui Ionescu.

Bănățenii le-au făcut pagube gazdelor și la capitolul mingi. Cu execuții ciudate, elevii lui Oprița au reșit să spargă două baloane în 90 de minute spre disperarea directorului sportiv al Olimpiei care va trebui să acopere paguba.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest
Foto și video: Adam KISS

Mihai Andries 09 Mar. 2015, 17:44 Campionat
Pe aceeași temă