„Se dă prea mult credit unor copii care, deocamdată, nu pot face pasul la liga a II-a”

15 Sep. 2011, 11:14 Campionat

Florin Ghiorghiță, viceprimarul municipiului Botoșani, consideră că în acest sezon nu ar trebui făcute experimente cu jucători de 19-20 de ani ci ar trebui să fie folosiți jucătorii cu experiență deoarece se doresc rezultate și nu construirea unei echipe pentru următorii ani.

„Nu am văzut meciurile din deplasare dar e clar că rezultatele nu sunt ceea ce așteptăm noi. Noi am dat foarte mult credit antrenorului. E un antrenor tânăr și bun după modul cum lucrează la antrenamente. Părerea mea este că antrenorul dă prea mult credit unor copii care deocamdată nu pot face pasul la liga a II-a. Ca să joci numai cu tineri de până în 21 de ani este foarte dificil. Un copil de 18-19 ani, oricât de bun ar fi nu te poate ajuta la fel ca unul de 25 chiar 30 de ani. Contează foarte mult experiența mai ale în fața porții și în zona centrală”, a spus viceprimarul Florin Ghiorghiță care a adăugat:

„Fiecare antrenor își joacă soarta în funcție de deciziile pe care le ia. Eu zic că ar trebui să se gândească foarte serios. Acum s-au mai făcut câteva transferuri. La noi se vor rezultate iar în fotbal nu este răbdare. Oamenii investesc dar vor imediat rezultate”.

sursa: btonline.ro

15 Sep. 2011, 11:14 Campionat
Pe aceeași temă