Scor de tenis în Ștefan Cel Mare

17 Apr. 2009, 15:56 Campionat

Partida dintre „câinii mici” și FC Snagov s-a desfășurat într-un decor autentic de primăvară. Toți cei aproximativ 100 de spectatori care au ales să fie prezenți în Vinerea Mare pe micuțul stadion „Florea Dumitrache” au avut ce vedea.

 

Dacă Snagovul se gândea deja  la meniul pascal, garnitura secundă a clubului din Ștefan cel Mare apelează încă la calcule privitoare la locul ocupat  înaintea liniei de finish.
Gazdele au marcat încă din debutul partidei, prin francezul Mendy care a șutat puternic din careul de șase metri. În prima jumătate , de consemnat ar fi un duel fotbalistic atractiv, fazele curgând rapid de la o poartă la alta.

 

După reluarea întrecerii, Viorel Dinu II  readuce egalitatea pe tabela de marcaj, în minutul 60, printr-un șut la colțul lung, după ce mingea fusese respinsă greșit de portarul Matache în atacantul snagovean.
Meciul s-a desfășurat într-o manieră echilibrată, scorul înregistrat până atunci (1-1) demonstrând acest lucru.

 

Trei minute mai târziu, începe parada elevilor lui Țălnar și Dinamo II preia conducerea. Marcu execută impecabil o lovitură liberă, îi centrează lui Nițu care reia mingea în poartă, în minutul 63. Au venit golurile trei și patru în poarta oaspeților, reprezentând astfel declicul care a determinat detașarea netă a dinamoviștilor. În minutul 71, după o fază construită superb de Predescu, Bădăuță și Mendy, scăpați pe contraatac, acesta din urmă rămâne singur cu portarul și înscrie. Dragomir mărește diferența două minute mai târziu, cu un șut impecabil la firul ierbii, de la aproximativ 30 de metri. Așadar, cinci minute au fost suficiente dinamoviștilor pentru a pecetlui soarta meciului. Cu toate acestea , snagovenii n-au căzut moral, continuând să joace deschis și să le provoace adversarilor,emoții, deși conduceau cu 4-1.

 

Finalul a adus încă două goluri în poarta oaspeților. Mendy a asediat poarta apărată de Olteanu și nu s-a dat bătut până n-a marcat și a treia oară, în minutul 85. Trei minute mai târziu, Moise închide tabela, după ce primește o pasă cu călcâiul de la Bădăuță.

 

Gol, set și meci plus trei puncte fără dubiu în clasamentul lui Dinamo.

 

Articol scris de Corina Mlădinoiu

 

17 Apr. 2009, 15:56 Campionat
Pe aceeași temă