Schumacher: ” Cred că rezultatul este echitabil”

Florin ALBOIU 06 Nov. 2011, 10:10 Campionat
Schumacher:**

Antrenorul celor de la Juventus București, Constantin Schumacher s-a arătat mulțumit de punctul obținut pe terenul celor de la FC Olt Slatina, acesta reușind ceea ce și-a propus înaintea întâlnirii. Fostul fotbalist al Rapidului a declarat că rezultatul este unul echitabil. Totodată, Schumacher a apreciat arbitrajul ca fiind corect.

„Sunt două echipe care încearcă să câștige puncte, două echipe nou-promovate, iar atunci, fiecare punct câștigat, atât pentru ei cât și pentru noi, este foarte important. Noi avem destul de multe puncte pierdute acasă, ne agățăm de fiecare meci pe care-l mai avem până la sfârșitul turului de campionat. Părerea mea este că în prima repriză Juventus a fost peste FC Olt, a doua repriză, prin fazele fixe pe care le lucrează foarte bine, au avut câteva ocazii, dar cred că rezultatul este echitabil.

Dacă și Teo este arbitru contestat, ce să mai spunem de alții? Eu zic că a arbitrat foarte corect. Eu cred că dacă era penalty, Teo era foarte aproape de fază, îl dădea, nu se pune problema.

Avem un program destul de greu, ne interesează astea trei meciuri care mai sunt, să putem să acumulăm cât mai multe puncte, din iarnă perăm să mai aducem trei, patru fotbaliști care au jucat în Liga a II-a, pentru că momentan sunt foarte mulți jucători care nu au evoluat decât în Liga a III-a, mulți sunt tineri și se vede diferența la echipa mea. Dacă vom aduce trei, patru jucători de valoare, sunt sigur că altul va fi nivelul echipei mele”, a declarat antrenorul celor de la Juventus București.

sursa: Gazeta Nouă

Florin ALBOIU 06 Nov. 2011, 10:10 Campionat
Pe aceeași temă