Schimbări la Chindia! Sorin Lungu și Țîcă Zamfir pleacă de la Târgoviște!

Mihai Andries 28 Jan. 2013, 14:36 Campionat
Schimbări la Chindia!** Sorin Lungu și Țîcă Zamfir pleacă de la Târgoviște!

Luni dimineață a avut loc o nouă întâlnire a Adunării Generale a Asociaților de la FC Chindia. Vestea îmbucurătoare pentru iubitorii fotbalului târgoviștean este că proiectul va merge mai departe, în aceeași formulă în care a fost demarat, respectiv cu Consiliul Județean Dâmbovița, Primăria Târgoviște, Universitatea Valahia și Gică Popescu. Au apărut însă modificări în structura clubului: s-a renunțat la Țîcă Zamfir (Șef Centru de Copii și Juniori) și Sorin Lungu (vicepreședinte, drept de semnătură).

„Domnul Zamfir se întoarce la Craiova. Are niște probleme de sănătate și ne-a spus că vrea să rămână mai aproape de casă. Este o pierdere pentru club, dar sperăm să găsim pe cineva care să continue munca dânsului. La Sorin Lungu am renunțat pentru că trebuie să reducem cheltuielile și am convenit ca el să fie , a explicat, pentru liga2.ro, președintele onorific Gică Popescu.

Neoficial, Mihai Trifan va fi instalat președinte (cu drept de semnătură, bineînțeles), iar postul de vicepreședinte îi va reveni lui Ciprian Prisăcaru, acum director la CS Târgoviște. Numele lui Lungu și Zamfir fuseseră aduse în discuție, printre altele, de președintele CJ Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, în ședința de joi a CJ, pe a cărei ordine de zi se aflase și un punct privind retragerea sprijinului financiar către FC Chindia.

Nu se mai merge în Turcia!

Pentru prima dată de la înființare, Chindia nu va susține, în pauza de iarnă, un cantonament centralizat în Antalya. Decizia a fost luată tot în scop economic, echipa urmând să se pregătească la baza proprie, unde ar putea susține și câteva meciuri amicale cu adversari din Liga I. Momentan, lotul se află la Snagov, iar duminică a avut loc un test cu juniorii A ai Petrolului Ploiești, câștigat de târgovișteni cu 6-2.

„A fost o întâlnire în care ne-am spus punctele de vedere. Important este că acest proiect va continua, și va continua bine!” – Gică Popescu, președinte onorific Chindia Târgoviște
 

Articol scris de Ionuț MARIN

Mihai Andries 28 Jan. 2013, 14:36 Campionat
Pe aceeași temă