Sava explică conflictul verbal avut cu Murariu!

Mihai Andries 03 Mar. 2013, 23:59 Campionat
Sava explică conflictul** verbal avut cu Murariu!

Radu Sava, fundașul celor de la Rapid, a ținut să facă câteva precizări în legătură cu conflictul verbal pe care l-a avut cu Ovidiu Murariu, înaintea antrenamentului de joi, conflict în urma căruia tehnicianul a părăsit echipa „ceferistă”.

„În primul rând vreau să-mi cer scuze față de omul Ovidiu Murariu și să precizez că nu i-am adus injurii. A fost o discuție aprinsă, bărbătească, care nu a degenerat. În urma discuției pe care am avut-o cu dumnealui în vestiar, domnul Murariu s-a ridicat și a plecat, urându-ne mult succes în continuare. Totul a avut loc într-un cadru civilizat, iar antrenamentul de după s-a desfășurat în condiții normale, sub conducerea celorlaltor antrenori”, a povestit Sava.
 
Deși în turul campionatului a avut prezențe sporadice în tricoul „€œalb-vișiniilor”, Radu Sava a precizat că este unul dintre cei mai vechi jucători din lot, motiv pentru care s-a simțit îndreptățit să fie portavocea colegilor în conflictul mocnit cu antrenorul Murariu.

„€œVreau să înțeleagă toată lumea că nu am vorbit doar în numele meu, ci în numele echipei. În urma discuțiilor cu colegii mei, am decis să iau cuvântul și să-i transmit domnului Murariu mesajul nostru. Am făcut acest lucru pentru că sunt cel mai vechi component al echipei. Sunt atașat sufletește de clubul Rapid, alături de care am trecut prin moment grele de-a lungul timpului”, a spus Sava, „€œceferist” cu acte în regulă de patru sezoane.

Radu Sava îl acuză pe antrenorul Ovidiu Murariu că a întârziat deseori la antrenamente și că își bârfește jucătorii pe la spate. „€œNoi, jucătorii, am considerat că nu a reușit să țină echipa unită de-a lungul timpului. Mai mult, a lansat o serie de aprecieri neproductive la adresa unor jucători, că valoarea acestora ar fi îndoielnică, lucru petrecut chiar în spațiu destinat refacerii de după antrenament. De asemenea, pe plan profesional, antrenorul Murariu este implicat în mai multe proiecte, iar din această cauză întârzia mereu la antrenamente sau chiar pleca în timpul acestora. Acest lucru a dus la iritarea jucătorilor, în condițiile în care noi am încercat să avem o atitudine profesionistă la antrenamente”, a declarat fundașul rapidist. Amenințat de conducerea andimistrativa a clubului cu excluderea din lot, Radu Sava a mai precizat că: „€œdomnul președinte Gabriel Clim nu a avut nicio implicare în această poveste, fiind pus în fața faptului împlinit. Atât eu, cât și restul jucătorilor ne cerem scuze față de dumnealui. Am demarat acea discuție doar pentru binele echipei”.
 
De altfel, jucătorii rapidiști nu vor să mai audă de revenirea lui Ovidiu Murariu pe banca tehnică. Într-o întrevedere avută vineri cu președintele Gabriel Clim, jucătorii au votat la unison, unii chiar ironic, cu două mâini, pentru plecarea lui Murariu. Singurii care s-au abținut au fost noi-veniții Galdean și Chisu.

 

Sursa: Gazeta SV

Mihai Andries 03 Mar. 2013, 23:59 Campionat
Pe aceeași temă