Săndoi n-ar fi vrut să întâlnească o UTA „rănită”: „Vor fi mult mai atenți în această partidă”. Gugu și Enceanu își fac griji din cauza suprafeței de joc unde se dispută derby-ul

Marius ANGHEL 15 Nov. 2018, 18:56 Campionat
Săndoi n-ar fi vrut să întâlnească o UTA

După succesul cu 5-0 cu ACS Poli, FC Argeș va avea o deplasare grea în etapa a 17-a, din nou împotriva unei echipe importante din campionatul Ligii 2. Piteștenii vor juca duminică, de la ora 13:00, la Arad, cu UTA, formație care nu se simte confortabil după ce în ultimele două runde a pierdut cu „U” Cluj și Aerostar.

Emil Săndoi și-ar fi dorit să o întâlnească pe UTA în altă postură decât cea în care se află acum și, totodată, e nemulțumit că meciul se desfășoară pe un gazon sintetic. „Este un meci dificil, ca toate celelalte pe care le-am disputat până acum, dar să nu uităm că din 16 jocuri, avem doar două eșecuri. Dacă eram mai atenți la meciurile respective, puteam fi neînvinși după 16 etape. Venim după trei rezultate pozitive și ne dorim încă un rezultat bun și la UTA. Nu ne avantajează faptul că UTA a pierdut ultimele meciuri pentru că vor fi mult mai atenți în această partidă. Pe terenuri sintetice deplasarea balonului este alta și trebuie să fii mult mai atent la contactele individuale pe care le ai. Nu pot spune că ne avantajează terenul. Nu suntem obișnuiți și, dacă ar fi după mine, eu nu aș juca niciodată pe sintetic, aș juca numai pe iarbă”, a spus antrenorul piteștenilor, care are, în continuare, probleme în lot: „Acum vor reintra și cei doi jucători suspendați. În continuare mai avem probleme de sănătate. Nici Nilă nu e sută la sută refăcut, au apărut probleme și cu Năstăsie. Buleică e incert și nu o să intre în calcul pentru acest joc. Probabil vom putea conta pe el la partida următoare cu Academica Clinceni. În rest, alte probleme nu mai avem”.

Revenit în etapa trecută în primul „11”, după o perioadă în care a fost accidentat, fundașul Costinel Gugu nu concepe alt rezultat decât victoria în meciul de la Arad.

„Ne așteaptă un meci greu, dar vom merge la Arad să câștigăm. Jucăm pe o suprafață care nu prea ne avantajează, dar pe același teren joacă și ei. Trebuie să fim concentrați 100% și să dăm totul pe teren pentru a câștiga această partidă. Sper să ne întoarcem din această deplasare cu cele trei puncte puse în joc”, a comentat Gugu întâlnirea cu UTA.

Și mijlocașul Rareș Enceanu a vorbit despre suprafața artificială de joc pe care se va desfășura derby-ul dintre UTA și FC Argeș. Fostel fcsbist crede că arădenii vor avea un avantaj datorită gazonului. „Va fi un teren dificil la Arad. Ei joacă acolo meciurile de acasă și sunt obișnuiți cu această suprafață sintetică. Chiar dacă arădenii vin după două rezultate negative, la Liga 2 se poate întâmpla orice. Trebuie să ne facem jocul nostru și să scoatem un rezultat pozitiv. Ar fi ideal să câștigăm cele trei puncte puse în joc. Dacă ne vedem de ce avem de făcut pe teren și suntem concentrați sută la sută, nu cred că vom avea probleme”, a spus Rareș Enceanu.

Înaintea desfășurării etapei a 17-a, FC Argeș se află pe locul 6, cu cele 32 de puncte, în timp ce UTA se situează pe locul 9, cu 23 de puncte.

Marius ANGHEL 15 Nov. 2018, 18:56 Campionat
Pe aceeași temă