Săndoi face schimbări în primul „11” al Argeșului după eșecul cu SSC Farul: „Sper ca cei pe care mă voi baza să nu mă dezamăgească”. Obiectivul în meciul cu Brăila

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Oct. 2018, 15:48 Campionat

Înfrângerea neașteptată înregistrată duminica trecută la Constanța, 1-3 cu SSC Farul, ar putea fi răzbunată la finalul acestei săptămâni de jucătorii lui Emil Săndoi. FC Argeș are un meci facil sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu ultima clasată din Liga 2. După 13 etape, diferența dintre piteșteni și Dacia Unirea este de 20 de puncte.

Emil Săndoi nu concepe decât victoria în disputa cu „lanterna roșie”. „Venim după un joc de tristă amintire. Am pierdut la Constanța fără drept de apel. Așa cum destinul este imprevizibil și nu știm ce ne rezervă viitorul, tot așa este și fotbalul. La Constanța am comis o serie de greșeli individuale, chiar foarte multe. Este inacceptabil pentru o echipă care își propune să se bată pentru locurile fruntașe. Sâmbătă vom întâlni o formație aflată în criză de puncte. Brăila va veni la Pitești să joace cu ambiție, iar noi trebuie să fim foarte atenți. Am analizat jocul adversarului. Brăilenii au primit multe goluri, dar uneori au fost și lipsiți de șansă. Pe noi ne interesează victoria, ca să revenim la acea medie de două puncte pe meci. Vrem să rămânem în plutonul fruntaș și să gestionăm cât se poate de bine aceste ultime etape care au mai rămas din prima parte a sezonului”, a comentat, înaintea partidei cu echipa din Brăila, Săndoi.

Acesta nu poate uita singurele înfrângeri încasate de FC Argeș în acest sezon, cu Aerostar și SSC Farul, două echipe aflate pe locuri retrogradabile. „Sunt deranjat atât de eșecul de la Constanța, cât și de cel suferit în partida cu Aerostar Bacău. Aproape în toate partidele din acest sezon am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, foarte disciplinată, care a dominat multe jocuri. Dacă meciul cu Aerostar l-am pierdut în mod nedrept, deși am jucat bine, la Constanța au comis-o rău. Au fost o serie de greșeli individuale la care nu mă așteptam. Au greșit și jucătorii cu experiență. Mă îngrijorează acest aspect, dar trebuie să rămânem concentrați și să tratăm toate jocurile și toți adversarii cu maximă seriozitate. Repetăm la toate antrenamente fazele defensive și ofensive. Fundașilor le-am cerut să fie foarte atenți și să nu mai comită greșeli. Dacă Farul Constanța ar fi fost o echipă puternică, care să joace foarte bine, deschis, să ne pună serioase probleme, să domine jocul și să marcheze în urma unor combinații, aș fi înțeles oarecum eșecul. Însă, atunci când ai în fața un adversar care nu e de speriat, sunt inacceptabile greșelile comise de elevii mei. Trebuie să luăm lucrurile pozitive. În etapa a 13-a am jucat la Constanța și poate a fost cu ghinion, mai ales că noi suntem superstițioși”, a declarat Emil Săndoi.

Face schimbări în primul „11”

Fiindcă adversarul nu este unul de speriat, antrenorul Argeșului își permite să facă și unele schimbări în primul „11”. „La unii jucători poate s-a acumulat și o stare de oboseală. Vor fi schimbări în formula de start. Așa cum și-au așteptat rândul unii dintre ei care au confirmat când au intrat pe teren și au devenit titulari, le vine rândul și la ceilalți care au evoluat mai puțin. Sper ca cei pe care mă voi baza sâmbătă să nu mă dezamăgească. Cred că avem un lot echilibrat, dar trebuie să demonstrăm asta și pe teren. Publicul așteaptă de la noi un nou succes și vom face tot posibilul să câștigăm”, a mai spus Săndoi.

Popescu: „Ne-am încurcat până acum numai cu echipele mici”

Neutilizate deloc în acest campionat, portarul Octavian Popescu ar putea debuta sâmbătă și spune că Argeșul are de luat o revanșă în fața publicului piteștean după eșecul rușinos de la Constanța. Dacia Unirea este un adversar modest în acest campionat, la fel cum au fost și ceilalți doi de la care piteștenii au încasat cele două eșecuri de până acum.

„Nu va fi un meci ușor. Ați văzut că noi ne-am încurcat până acum numai cu echipele mici. Importante sunt cele trei puncte puse în joc. Trebuie să câștigăm pentru a spăla puțin rușinea de la Constanța. Nu trebuie să ne temem de nimic. Trebuie să fim serioși și să nu desconsiderăm niciun adversar. Ne interesează doar victoria și vom face tot posibilul să o obținem. Avem de luat o revanșă în fața suporterilor noștri care ne susțin și la bine, dar și la greu. Am rămas datori după ultimele prestații din campionat”, a spus Popescu, prezent și el la conferința de presă.

Hreniuc: „Nu va fi un meci ușor”

Pe de altă parte, fundașul Raul Hreniuc crede că meciul cu Dacia Unirea nu va fi unul ușor, însă are încredere că poate fi câștigat. „Chiar dacă întâlnim ultima clasată, trebuie să fim conștienți cu toții că nu va fi un meci ușor. Brăila este o echipă aflată în subsolul clasamentului și va veni la Pitești să obțină un rezultat bun pentru a ieși din situația în care se află. Ne aflăm într-un moment greu, dar sper să trecem cu bine și de acest meci. Venim după un eșec la Constanța și este obligatoriu să învingem sâmbătă. Eu sunt convins că vom câștiga și vom reveni din nou în lupta pentru primele locuri”, a comentat Hreniuc.

Înaintea desfășurării etapei a 14-a, FC Argeș se află pe locul 5, cu 25 de puncte, în timp ce Dacia Unirea e clasată pe ultimul loc, 20, cu 5 puncte.

Foto: FC Argeș

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Oct. 2018, 15:48 Campionat
Pe aceeași temă