Săndoi digeră greu înfrângerea cu Luceafărul, după ce FC Argeș a avut 2-0. „Mă deranjează că am făcut prea multe cadouri”

Marius ANGHEL 12 Mar. 2018, 21:30 Campionat

FC Argeș a fost surpriza negativă a etapei a 24-a a Ligii 2. Sâmbătă, jucătorii echipei piteștene au condus cu 2-0 la Sânmartin, în meciul cu Luceafărul Oradea, au intrat la pauză cu avantaj minim, iar în ultimele minute ale jocului au încasat alte două goluri și au pierdut cu 3-2.

La finalul partidei cu Luceafărul, antrenorul Emil Săndoi s-a declarat nemulțumit de greșelile făcute de elevii săi. Fostul selecționer al naționalei de tineret regretă că FC Argeș nu a obținut cele trei puncte puse în joc, deși o bună perioadă de timp a avut jocul în mână.

„Au fost două reprize total diferite. În prima, noi am condus jocul, am avut și câteva ocazii de gol, am marcat și ne-am distanțat pe tabelă. Însă, în partea a doua trebuie să recunosc că am fost dominați de echipa gazdă. Pe fondul acestei dominări am făcut greșeli individuale. Am luat primul gol din penalty, pe care nu știu exact de ce l-a dat. Golul doi l-am făcut cadou, o minge ușoară a fost respinsă direct pe adversar, iar al treilea după o poziționare total greșită în careu urmată de scăparea omului din marcaj. Am primit două goluri în patru minute. Am greșit în momente decisive, în momente când s-a schimbat cursul jocului. Mă deranjează că am făcut prea multe cadouri. Asta mă îngrijorează! Este foarte greu de digerat înfrângerea după ce la un moment dat aveam meciul în mână. Trebuie să mergem mai departe, acesta este fotbalul”, a spus Săndoi, citat de site-ul clubului piteștean.

Săndoi spune că alb-violeții nu trebuiau să facă pasul înapoi când au avut avantaj de două goluri pe tabelă. „Probabil și jucătorii au fost mulțumiți să conserve rezultatul, iar fotbalul te pedepsește atunci când nu ești realist și nu încerci să-ți joci șansa până la capăt. Ne-am pregătit numai gheață și pe zăpadă în ultimele două săptămâni, iar acum am jucat pe iarbă și era normal să se resimtă la unii dintre jucători. Asta nu scuză cu nimic rezultatul”, a spus declarat antrenorul echipei FC Argeș.

După această înfrângere cu Luceafărul Oradea, FC Argeș a rămas cu 37 de puncte și a fost egalată de ASU Politehnica, însă s-a menținut tot pe locul 6. Echipa piteșteană joacă la finalul acestei săptămâni pe teren propriu cu Ripensia Timișoara.

Foto: Costel DEMIAN (Bihon.ro)

Marius ANGHEL 12 Mar. 2018, 21:30 Campionat
Pe aceeași temă