Săndoi dă de pământ cu arbitrul Omuț, după ce Argeșul a obținut un egal cu Daco Getica: „Cum a văzut gestul lui Buhăescu, dar niciuna dintre cele trei lovituri de la 11 metri?”

Marius ANGHEL 14 Oct. 2018, 15:35 Campionat

Emil Săndoi consideră că echipa sa a fost dezavantajată de prestația arbitrilor în meciul din etapa a 12-a, de pe teren propriu, cu Daco Getica București, terminat la egalitate, scor 1-1. Antrenorul Argeșului este nemulțumit de deciziile centralului Marius Omuț, care, în opinia sa, a viciat rezultatul. Săndoi nu și-a menajat însă nici jucătorii, spunând la conferința de presă de după meci că au făcut un meci slab.

„Poate ar fi multe de spus după jocul de astăzi. Este un rezultat care nu ne mulțumește. Am deschis repede scorul, iar apoi am intrat într-o perioadă dificilă pentru noi, în care am făcut multe greșeli individuale. Nu înțeleg însă unele decizii pe care le iau unele persoane… Astăzi am avut 11 metri clar, dar nu unul singur. Au fost trei faze în care putea fi acordată lovitură de la 11 metri. Una, în prima repriză și două, în repriza a doua. Una la Tofan, când scăpa singur spre poartă. Dacă un jucător de-al nostru scapă singur și adversarul joacă mingea cu mâna, eu, din câte știu, se dă 11 metri. După aceea avem un fault cât se poate de clar la Enceanu, care nu se dă. S-ar putea să fi fost pe linie, în careu sau în afara careului. Nu s-a dat nimic. Am fost acuzați după meciul de la Mioveni că am jucat noi mingea și nu le-am dat-o lor. Păi arbitru ne-a oferit nouă mingea la faza aceea, fază care s-a derulat și din care noi am reușit să înscriem golul victoriei în ultimele secunde ale partidei. Arbitrul ne-a oferit nouă mingea și nu înțeleg atâtea discuții pe această temă… Noi am fost avantajați vreodată de arbitraj? S-a greșit vreodată în favoarea noastră? Niciodată nu s-a greșit. Au trecut 12 etape și nu ți s-a dat nici măcar ce trebuia să-ți dea… Din punctul ăsta de vedere, sunt supărat”, a spus Emil Săndoi după remiza de sâmbătă cu Daco Getica.

„Unul dintre cele mai slabe meciuri ale noastre!”

Principalul grupării din Trivale s-a declarat nemulțumit și de jocul echipei, punând evoluția elevilor săi pe seama timpului de refacere destul de scurt după partida de miercuri seară cu CS Mioveni.

„Este adevărat, nu am făcut o partidă bună. Este unul dintre cele mai slabe meciuri pe care le-am făcut în aceste 12 etape. Dar, chiar și așa, noi am avut trei faze care puteau decide partida în favoarea noastră. Și noi am făcut astăzi multe greșeli, pentru că nu am fost în cea mai bună zi. Am jucat la cincizeci și ceva de ore după meciul de miercuri seară cu Mioveniul. Nu am avut timp să ne refacem fizic. Jucătorii au fost înțelegători și au mai dormit o noapte în plus în cantonament, dar nu poți să te refaci în două zile. Pe lângă asta, mai facem și niște greșeli clare în defavoarea noastră. Din punctul meu de vedere, aceste greșeli au influențat rezultatul final. Asta este concluzia mea. Ne dorim să ne arbitreze corect și să nu greșească împotriva noastră. Nu vrem să ni se dea ceva ce nu ni se cuvine și să ne ajute cineva. Din punctul meu de vedere, este viciere de rezultat”, a mai comentat Săndoi.

„Cum a văzut gestul lui Buhăescu și nu a văzut măcar o lovitură de pedeapsă?”

FC Argeș a avut și un eliminat în meciul cu bucureștenii. Săndoi se întreabă cum centralul Marius Omuț a observat că Buhăescu și-a scuipat adversarul, dar nu a văzut niciuna din cele trei lovituri de pedeapsă care se puteau da în favoarea echipei piteștene.

„Nu sunt de acord cu gestul lui Buhăescu, dar vă spun, sincer, că eu nu am văzut la faza respectivă. Nu îmi explic cum un arbitru vede gestul lui Buhăescu și nu vede trei lovituri de la 11 metri. Asta nu îmi explic. Cum vezi tu gestul lui Buhăescu și alea trei lovituri de pedeapsă, sau două, sau măcar una din trei, nu le vezi…? Ce să mai înțelegem și noi? Până la urmă este un punct pe care l-am acumulat în clasament. Păcat că era un moment favorabil după cele trei victorii consecutive… Per total, avem o înfrângere în 12 etape și multe echipe din liga a doua ar fi mulțumite să aibă parcursul pe care l-am avut noi!”, a declarat, în încheiere, Emil Săndoi.

După egalul înregistrat cu Daco Getica, FC Argeș a acumulat 25 de puncte în 12 etape și se află pe locul 4, la două puncte în spatele primelor două clasate, Clinceni și Snagov.  În runda următoare, piteștenii joacă duminică, la Constanța, de la ora 12:00, cu SSC Farul (locul 15 cu 10 puncte).

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 14 Oct. 2018, 15:35 Campionat
Pe aceeași temă