Sălăjan a spart gheața la Șoimii, însă echipa sa a pierdut la Satu Mare: „Îmi place golul, păcat de înfrângere”

Marius ANGHEL 22 Sep. 2014, 18:12 Campionat
Sălăjan a spart gheața la Șoimii, însă echipa sa a pierdut la Satu Mare:**

Pâncota a intrat cu 1-0 la cabinele arenei din Satu Mare după primul gol în „alb-negru” al lui Alexandru Sălăjan. Atacantul de 23 de ani, care a mai fost folosit de Dan Cuedan și în linia de mijloc, a preluat o minge la 20 de metri și a găsit colțul scurt al porți lui Anca.

„Cel mai bine mă simt în ofensivă și îmi place enorm golul. Îmi propun să marchez cât mai mult în acest sezon, dar, pe de altă parte, mă pun și la dispoziția antrenorului. El știe unde are mai mare nevoie de mine”, a precizat tânărul vârf.

Din păcate, reușita lui „Sălă” nu a modificat clasamentul „șoimilor”, căci sătmărenii au revenit după pauză cu trei goluri în plasa lui Pașcalău. „Păcat de înfrângere, mai precis de cele 15-20 de minute în care adversarii ne-au dominat și au marcat de trei ori. Au avut și șansă, au primit ușor și un penalty și așa s-a scris istoria meciului. Dar, dacă evoluăm cum am făcut-o în prima repriză, o să vină și punctele”, mai spune pâncotanul.

„Cred că putem obține victorii cu Pandurii și FC Olt”

În fine, Sălăjan, ca și restul colegilor săi se gândesc deja la importantele confruntări ale săptămânii. „Chiar dacă va fi dificil, cred că putem obține victorii cu Pandurii și FC Olt. Bineînțeles, cu formația din Târgu Jiu poate plecăm cu șansa a doua, dar nu înseamnă că nu putem produce surpriza. Apoi, vine Oltul, un meci cu miză importantă pentru campionat și unul obișnuit pentru mine, chiar dacă am fost fotbalist acolo”, a mai punctat tânărul atacant.

Pe lângă Alex Sălăjan, la finalul săptămânii trecute alți opt pâncotani dau piept cu fosta formație din Oltenia și Dan Oprescu: Crușoveanu, F. Cuedan, Huțanu, Polgar și Siminic, plus Alin Mihai, Lengyel și Burian, fotbaliști care au evoluat la Piatra Olt.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 22 Sep. 2014, 18:12 Campionat
Pe aceeași temă