Săgeata vrea să termine turul pe podium

Mihai Andries 29 Nov. 2012, 22:13 Campionat
Săgeata vrea să termine turul pe podium

La conferința de presă, desfășurată în această după-amiază la Stadionul „Flacără” din Năvodari au participat antrenorii secunzi, ai echipei Săgeata, Gică Mina și Dorel Zaharia, ambii foști jucători la FC Farul Constanța.

Golgheterul echipei, Dorel Zaharia a declarat: „Ne trebuie victoria pentru că ne-am îndepărtat puțin, de formațiile care vor să promoveze și trebuie să revenim acolo. Farul, anul trecut, >, au fost două egaluri, 1-1 la Constanța și 0-0 la Năvodari, iar în aceste derby-uri locale, rezultatele sunt imprevizibile. Nu mă așteptam, ca Farul să fie ultima la sfârșitul turului, este dureros pentru mine, care am jucat acolo, Farul este cea mai iubită echipă în Constanța, are tradiție și trebuie să se facă performanță acolo”.

La rândul său, Gică Mina a menționat: „Venim după două jocuri, în care am primit goluri în prelungiri, ne-am > cu două formații modeste și trebuia să fim pe primul loc cu acele puncte. Ne-a afectat ce s-a întâmplat cu domnul primar, Nicolae Matei, care era alături de noi, dar suntem la zi cu toate primele și salariile, avem toate condițiile și îl așteptăm să revină alături de echipă. Cunosc bine formația FC Farul, nu credeam să ajungă pe ultimul loc dar dacă trec de unele probleme, în retur își vor reveni”.

 

Articol scris de Cătălin DONOSE

Mihai Andries 29 Nov. 2012, 22:13 Campionat
Pe aceeași temă