Săgeata, tăiată de Rapid în ultimul minut!

Mihai Andries 18 Nov. 2012, 00:48 Campionat

În seria I stadionul „Flacăra” din Năvodari a găzduit astăzi partida  dintre echipa locală, Săgeata și Rapid CFR Suceava. Meciul a debutat cu un moment emoționant, jucătorii echipei gazdă dorind să-și arate susținerea față de primar și intrând pe teren cu un banner pe care scria: „Suntem alături de primarul Nicolae Matei!”.
Năvodarenii au început bine partida și au reușit să deschidă scorul în minutul 19 prin Jianu care, servit bine de Zaharia, a profitat de ieșirea lui Pascal și l-a lobat din afara careului. Finalul reprizei a aparținut aceluiași Jianu care a profitat de o bâlbâială în careu si reușit să ducă scorul la 2 la 0 de data aceasta cu o lovitură de cap din interiorul careului.
În repriza secundă Rapid a reușit să reducă din diferență în minutul 51 prin Ionuț Plămadă la capătul unei acțiuni superbe  de atac. Finalul partidei a aparținul echipei oaspete care, în minutul 85, ratează un penalty prin Căinari. Ratarea penaltyului avea însă să fie răzbunată de Lozneanu care îl învinge pe Viciu cu un șut din întoarcere din interiorul careului în minutele de prelungire!
Săgeata pierde două puncte prețioase cu care putea să egaleze pe Sportul, ocupanta primului loc în seria I cu 21 de puncte.

VEZI MAI MULTE IMAGINI DE LA MECIUL SĂ‚GEATA NĂ‚VODARI – RAPID CFR SUCEAVA

Săgeata – Rapid CFR 2-2 (2-0) Jianu ”19,”44 / I. Plămadă ”51, Lozneanu ”90+2

Săgeata: Viciu – B. Oprea, Sg. Bar, Mușuroia, Goșa – Șicu (Pecarov ”87), Vezan (cpt.) (Pleniceanu ”78), V. Apostol, Diaby – M. Jianu, D. Zaharia (Tigoianu ”66)
Antrenor: Aurel Șunda

Rapid: Pascal – D. Bălan, Lozneanu, Fl. Plămadă (cpt.), Semeghin – Bosancu (Marinkovici ”53), Velescu, Duman (M. Negru ”59), Arotăriței (Spătar ”24) – Căinari, I. Plămadă
Antrenor: Ovidiu Murariu

 

 

Articol și foto de Alexandru RAITA

Mihai Andries 18 Nov. 2012, 00:48 Campionat
Pe aceeași temă