S-a dus reduta de la Târgu Jiu a „pandurilor”: „Poate, pe undeva, e o compensație”. Ce spune Bogoi despre penalty-ul hilar dictat de arbitru în favoarea echipei sale

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 05 Oct. 2018, 23:57 Campionat
S-a dus reduta de la Târgu Jiu a

Invincibilitatea pe teren propriu a „pandurilor” în campionat s-a destrămat odată cu fluierul final al jocului de vineri cu UTA. Echipa de la Târgu Jiu pierduse o dată în acest sezon pe noul sintetic din Complexul Municipal, însă se întâmpla în Cupa României, cu CS Mioveni. Acum, în etapa a 10-a a Ligii 2, a condus în fața arădenilor, însă a cedat pe final toate punctele, golul de 1-2 încasându-l chiar în minutul 90. Gorjenii au ratat astfel șansa să egaleze echipele de pe locurile 2, respectiv 3.

În prima repriză a jocului cu UTA, Pandurii a primit gratis inclusiv un penalty, însă George tudoran nu l-a putut învinge pe Roberto Bodea. În partea secundă, Daniel Pîrvulescu a deschis scorul în minutul 55, însă reușitele lui Paul Cubleșan (73) și Lucian Oprea (90) i-au făcut pe olteni să nu mai rămână cu niciun punct.

„A fost un meci de luptă în care noi am greșit mai mult. Am făcut erori nepermise și asta a dus la pierderea celor trei puncte. Poate că nu am avut nici puțină șansă, pentru că am ratat acel 11 metri și mai multe ocazii, dar, poate, pe undeva, e o compensație pentru că la celelalte meciuri șansa a fost de partea noastră. În schimb, arădenii s-au luptat mai mult pentru minge, au fost mai pragmatici, au profitat de erorile noastre și au câștigat meciul. Este o înfrângere dureroasă, dar suntem o echipă tânără cu mulți jucători noi și știm o luăm de la zero”, a punctat Adrian Bogoi, antrenorul echipei Pandurii, pentru Sport Arad.

Bogoi a refuzat apoi să comenteze faza în care centralul Denis Haidiner a dictat un penalty inventat la un fault în atac al lui Nsiah asupra lui El Hasni. „Nu am ce să comentez la faza penalty-ului. Arbitrul l-a dat… Și noi am avut un gol anulat pentru un fault la portar, nu cred că arbitrajul a influențat rezultatul final”, a spus antrenorul echipei gorjene.

Rămasă cu 18 puncte, Pandurii se află după 10 etape pe locul 5 în clasament. În runda intermediară va juca marți, de la ora 16:00, la Clinceni, pe terenul Academicii, a doua clasată.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 05 Oct. 2018, 23:57 Campionat
Pe aceeași temă