„Rezultatul este echitabil”

07 Apr. 2012, 16:51 Campionat

FC Olt Slatina a încheiat la egalitate, scor 0-0, duelul cu una dintre aspirantele la promovare, Gaz Metan Severin, obținând un punct important care o menține aproape de celelalte contracandidate in lupta pentru evitarea retrogradării. Antrenorul grupării alb-vișinii, Dan Oprescu, s-a arătat mulțumit de rezultat, pe care l-a apreciat echitabil, dar și de faptul că jucătorii au respectat sarcinile pentru duelul cu severinenii. Remiza înregistrată avantajează inclusiv Alro, care se menține aproape de mehedințeni.

„Am jucat bine tactic, am vrut să nu mai primim gol și să nu mai facem greșelile pe care le-am făcut în meciurile anterioare pentru a intra la pauză cu un rezultat de egalitate, în ideea de a aduce un plus din punct de vedere fizic în partea a doua. N-am reușit să fructificăm perioada bună, zic eu, din repriza a doua, în care o bună parte am dominat, dar eu spun că rezultatul este echitabil. Am întâlnit o echipă bună, cu o posesie mai bună ca a noastră, însă noi nu strălucim la acest capitol.

Orice punct contează, cu acest punct nu permite adversarului să treacă peste noi, Juventus București, care a câștigat în minutul 90. Nu cred că arbitrajul a lăsat jocul liber, din moment ce am primit atât de multe cartonașe galbene, acesta este un lucru care pe noi ne încurcă, tocmai pentru că arbitrii sunt puțini fricoși și nu lasă jocul mai liber. Altceva nu vreau să mai comentez, după părerea mea a fost un arbitraj bun. Urmează meciul cu UTA, din păcate avem multe indisponibilități”, a declarat antrenorul celor de la FC Olt, Dan Oprescu.

Sursa: Gazeta Nouă

07 Apr. 2012, 16:51 Campionat
Pe aceeași temă